打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 交易區以有,要交易請去住交易區

關閉 [複製鏈接]
賣40lv 雙天戟 (劍士用)  
賣30lv紅龍服 (男 劍士用)
賣35lv 綠星魔法帽(法師用) game名:鋼仔
回復 支持 反對

收33lv鑽盾(法用)
game id :達文西/西爺~~~~
回復 支持 反對

58lv 法套服 加5智上

60lv 法鞋 +3智上
回復 支持 反對

收虎劍70攻      50萬
能力高D就價高D!
回復 支持 反對

收          雪花鏢 25m
             梅之鏢 80m
             日鏢 雷鏢   自出

拳套卷 60%  30m
            手套攻卷60%  70m

枯木樹液1m5一個

唔岩價可議 有既請搵我 !!!!

hkms l   密 小玡    or pm我  thx"
回復 支持 反對

智慧母礦  1w
黑水晶母礦 1w
黃金母礦  8k
黑元素手套 20w 睇智力加減

樹靈之劍   69攻     40w
暗影刃    52攻     25w
褐羽絲絨帽  3力30防    5w 
白魔道之帽  2魔攻     10w
紅星光長袍  4智1幸    10w
紅魔法戰士衣 2智4幸    15w
鋼鐵護腕   1幸21攻2防 15w
黑護腕    2幸20攻4防 20w

add大話精
回復 支持 反對

高价收

23 25 27攻标(梅之标 雷之标 日之标)   

手套攻击卷10 60% 套敏卷

各种智力卷

60雪板

鑚盾1智 200M
皮鞭15速 70M

60拳套 蓝宝石战神拳套 4幸30攻3回避 120M
50拳套 黑手甲26攻4幸4回避 50M

60绿和平之帽 1幸3智 30M

60贼帽  1力3幸 30M

50贼帽 1敏2幸 20M

40+2敏弓手  12M

力量矿2M5粒大量

幸运矿3M5粒大量

妖精之翼25M

PM我或者GAME度密我 我叫大力doctor
回復 支持 反對

賣梅之標2組
   50lv法藍元素手套+2智

另收法60lv+4智帽
   58lv法男套服+5智
   50lv以上+3智鞋

pm我自出/密ar俊x
回復 支持 反對

肥肥頭                                  5000 一個
枯木樹液                              10000 一個
槍卷60% 10%                        
套敏60% 10%
手套敏60% 10%
手套攻100% 60% 10%
拳套攻100% 60% 10%
披敏60%
披幸60%
鞋跳10%
70級拳套[黑/藍]                  70萬左右[看攻/幸再加]
60級賊黑忍者頭[幸4/幸5]      30萬/40萬

25級拳套

pm我 / game密我 id : 戀之心
回復 支持 反對

收-
*點數 80點 120w
120點 160w
70lv弓 100w~150w左右,睇攻
GAME ID:丁丁
*一定是先點後錢,信唔過唔好煩
回復 支持 反對