查看: 3504|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 那隻娃娃好呢

托托近攻幾好,真係唔會要黎托
旺旺d遠攻好似唔多易中人,通常呢我就呢埋係d轉角位,搵隻寵射穿牆黎屈怪-  -
咩咩都好似唔錯
嘟嘟,喵喵同布布我味有,唔知邊隻好

大家比d意見好喎,囧!

大家建議我要邊隻娃娃好?.....
我上youtube睇過下,見到喵喵發個360度既金色閃令令不知名物體,唔知有咩用,睇唔到佢用呢招打中人.不過一隻喵掌拍落人到好似幾得意
嘟嘟好似話好大隻,我味見過呀,唔知係唔係好大隻呢?/口\
布布熊貓又唔知有咩用....好似有竹同變水波波咁碌.唔知效果如何

有邊隻一定要升滿呢?謝

回復

托托~個人覺得...因為唔洗消線果d野^_^"~夠哂好用
回復 支持 反對

托托<最初期有,而且係最高攻 一定點
旺旺<暫時被公認廢寵一隻  (而家等佢改版 ,改左好似有追彈....咁就一定要點)
咩咩<而家一定要點 血高 唯一 一隻大範圍(改左之後好似減左定能力 實用性減左d 但考慮佢有大範圍  都係點)
嘟嘟<係就有3秒無敵  血高  但係你係控唔到佢用技  基本上得pk有用  自己諗
貓貓<有催眠 佢1lv=托托5lv 所以一定點
布布<簡單講句  仲無用過法師既冰擋 打兩下即爆>佢招技 而且唔高血
(個人意見  lv41操偶 )

回復 支持 反對

咁邊要最好加滿?
30lv偶打乜升好- -
回復 支持 反對

30lv係卡緊等  你要升到31先得
31解傳說果凍  去到39lv(暫時好似無其他方法)
托托同貓貓加爆佢  其他自己衡量
回復 支持 反對

托就真係好好用,嘟嘟打人好似好慢,唔易中人,唔知要唔要好-  -
宜家31lvl刷1.3任升得好慢...每次先得4%-  -
回復 支持 反對

原帖由 百厭小魔星 於 18-1-2008 23:04 發表
托就真係好好用,嘟嘟打人好似好慢,唔易中人,唔知要唔要好-  -
宜家31lvl刷1.3任升得好慢...每次先得4%-  -

嘟嘟唔好用 (個人意見)
4%都叫慢  咁我可以話比你聽  後期想搵一場有4%都好難
個d任只可以話勁難刷= =
回復 支持 反對

引左上面個個.....

回復 支持 反對

嘟嘟同其他一樣...好細...但係佢有時同埋放出尼果時就會變到好大
回復 支持 反對

宜家好努力咁刷傳1.3,終於都32啦-口-
宜家除左寵之外加左針,糖波,暈暈旋轉同毛毛旋風,感覺上呢4招好似比較勁.
有咩技係一定要嫁呢?-  -
我想問炸彈好唔好....
回復 支持 反對