樓主: james486212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 現在有玩台吉的入

我玩台就lag都唔lag 入場仲好快 但係香港唔知點解load入場要成 半分鐘= =玩地仲要卡左係上面[[bao_29]]  所以對香港冇咩引 我用網上行的= =有冇人知點解我香港 load入場咁慢= =
回復 支持 反對

原帖由 jd8143 於 9-2-2008 20:48 發表

1. c下你有無更新最新版既百變恰吉....
2. 清理下你部機d野...太多野就會出事
3. 唔好同時又開msn又開網站又開恰吉...

以上為門面工夫only...

回#4...我叫咩名...請留意小弟簽名檔

你未更新又點login呀
回復 支持 反對

G裝特賣之後,
好lag....
回復 支持 反對

原帖由 bestso88 於 2008-2-16 13:59 發表
G裝特賣之後,
好lag....

而家仲衰...
GM搞活動搞到15個頻既人數定律亂哂....有時慘到15個頻都差唔多爆哂~好難入(我得1,4,9,12入到- -)
好彩未試過去用新手帳叫人入公會打公會戰姐...不過我知我實死硬- -
回復 支持 反對

我都係用和記
我玩台吉
我lag
回復 支持 反對

我好順喎 一D都唔lag
回復 支持 反對

.......................................

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
ICEK@cocktail.L -10 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

而家仲衰...
GM搞活動搞到15個頻既人數定律亂哂....有時慘到15個頻都差唔多爆哂~好難入(我得1,4,9,12入到- -)
好彩未試過去用新手帳叫人入公會打公會戰姐...不過我知我實死硬- -

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
ICEK@cocktail.L -40 搞事

查看全部評分

回復 支持 反對

...................................................

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

......................................................................................................................................

評分

查看全部評分

回復 支持 反對