收起左側

[綜合討論] 『職業』 討論區

咁呢樣就真係唔知....未玩過--
回復 支持 反對

唔可以話一定ge!只不過因為見到有人公報左剌客ge攻防同騎士打怪扣ge血比扣ge血發覺騎士比起剛出希望廢左好多lo!190等比隻140~150幾等ge怪打扣400幾,剌客190打180怪扣40000幾血應該殺到騎士二轉掛!@@
回復 支持 反對

小丑一問

我現在70等用+8 15防4速蝙 彼德g上4速+3雞褲10防2速+3彼德鞋沒屬+0 5魔10速+6喵喵
2速+6忍鍊 +6豪豆遲d轉大法咕咕!請問有何可以改進?去邊度練?答下我!!幫幫忙!
回復 支持 反對

爆騎pk係唔係勁過跳騎@@?
仲有小丑要轉刺客既話應該用咩加點方法同點邊方面既技!!
因為我俾刺客呢個職吸引住~"~

回復 支持 反對

睇裝ge類型!通常去pk埸ge都係雙修騎!兩招都爆左先落如果唔係會好易死!
回復 支持 反對

原帖由 乂雪吹風 於 19-3-2008 21:11 發表
我現在70等用+8 15防4速蝙 彼德g上4速+3雞褲10防2速+3彼德鞋沒屬+0 5魔10速+6喵喵
2速+6忍鍊 +6豪豆遲d轉大法咕咕!請問有何可以改進?去邊度練?答下我!!幫幫忙!

首先你野家幾多攻速先 最好谷到150啦
喵喵就最好加土寶  
其實你野家可以換隻細老鷹 <<係細老鷹唔好買錯
如果你將個喵喵加左土寶之後呢就可以去雪機房打入面d怪   入面d怪係雪機公主 係個到可以打到80lv

你野家幾多攻速呀?
回復 支持 反對

我而加加左20之後127攻速lio好低呀!攻速要慢慢谷同埋唔打算換翅膀因為冇咩用,至於屬寶我隻喵喵打算衝g什至dg所以唔打算加土寶想加其他寶同埋我解主女任務仲有係小老鷹遲d有聲望先換la!而家未夠聲望用呀!不過多謝你ge幫忙!
回復 支持 反對

我新玩 想問下一開始玩初心者同一開始用騎士有咩分別?
回復 支持 反對

我想問玩裝備丑係咪一開始玩就加2智1敏????
回復 支持 反對

回復 18# 的帖子

分別你一開如你玩初心者ge你ge點法係全力到10lv轉職就可以從新加點,至於一開如玩騎士就=佢會幫你加力同敏到10lv冇得轉職冇得全加點,通常剛玩ge冇資金就玩2力1敏!一開始按騎士都ok!加點方法係將敏加到高過自己lv5點,之後全力就ok咁樣可以用到商店裝!希望幫到你!
回復 支持 反對