打印 上一主題 下一主題
收起左側

再見了..B.O.L. 再見了..CS..

最後果句"我會周圍行~做一個浪子lol"好正lol
打bot懷念d bot咩lol
至少都改改d bot d名扮下野啦lol
d槍改得好正,把awp我仲以為係連狙,連c4都改埋,好型lol
回復 支持 反對

小6學生-.-d music好感動-.-
回復 支持 反對

番黎啦 CS好需要你 !! CS係一個開心既遊戲 無謂因為自己而走 !! 正所謂 知錯能改 !! 你E家應該叫佢地番黎 用自己既行動 唔應該離開 CS !! 你想BOL E 個TEAM 成為CS 界個個都知既TEAM 想BOL E個 TEAM 比人玩 比人玩得開心 既TEAM 你就同我番黎 !!! 路人甲`_~
回復 支持 反對

講真.... 你係小六既話...應該入人地d team... 吸收下經驗..
升左f.1  / f.2 再開都未遲喇..
可能 cs 仲勁左^_^
回復 支持 反對

我小5個時開始玩都係開SER先識到人..
慢慢大個.我識D FD都唔係HK讀書
旦係我都係入左AWAKEN先知到CS唔係一個人玩..
你入多D TEAM先再開TEAM都得.
小6你讀好D書先LA=.="
回復 支持 反對

小6  知自己無力係好既 旦係都唔使走..你可以入番TEAM 唔做隊長架MA 唔使做到 好似去死咁 玩CS 咋 玩到咁唔開心 你玩來做咩丫 ? 你一開始想開個TEAM 做咩 ?
想開心.想同D FD玩.識多D FD. 咁你E+ 做咩走.好似男女朋友咁.玩CS 咋 做得唔好 咪做番岩LO 你知自己做錯D 咩 咁你重走.最小你知 你做錯D咩 唔出做番岩 小6 都不如
回復 支持 反對

笑死我囉 lol
做你既浪子啦XDD
回復 支持 反對

哈哈哈好好笑呀,做你既浪子啦,偉人,太gap啦你

唔好意思忍唔住,唔講唔得- -
回復 支持 反對

呢個只不過係遊戲,唔好搞到好似死老豆咁好唔好;P
不過用黎做搞笑影片就得:handshake

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
守衛~朗 -1 注意用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

絕對同意-.-你team d 人好冇品..
回復 支持 反對