查看: 1427|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

無雙大蛇 經驗值

關閉 [複製鏈接]
我已經將可以累積既經驗去到99999 (爆左..冇得再累積)
咁我應該加邊一隻武將好??
回復

你本身加咗邊啲先= =
回復 支持 反對

可以合下武器架
你拎左武器未 姐係最勁個支
如果未拎就打X3難啦 會拎到戈個人最勁個支武器除機比既..
到時你又要將D武器既技能放落去 D經驗好快就用哂架NA
回復 支持 反對

我用慣 戰國既人
豐臣秀吉65lv 服部48lv 信長26lv 孫策35lv
同埋我想問下 武器果d +幾+幾 有咩用?
同埋仲想問下戰國終章 打遠呂智 係唔係一開波衝過去打低呂布 同遠呂智就得?
我試過幾次 衝去打遠呂智 都係差少少血就話我敗北..><
可唔可以教教我 plzzzz

回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

係唔係隻豬角亮畀人打瓜咗?
回復 支持 反對

我都唔知道><咁我要點保護隻豬角亮??教教我OK?
回復 支持 反對

服部半藏 + 孫策 + 豐臣秀吉 組合打吧

服部半藏 □ □ □ + R 技可以扣武將好多的,玩咩MODE可以秒殺一般武將
武器最好 有 冰+雷或炎+雷、勇猛、陽、分身、神速、極意、斬

孫策 □ □ □ + △ 或  □ □ + △ 都打武將都可以扣好多
另外R技玩咩MODE可以秒殺一般武將,秒唔到都扣好多
所以武器最好有冰、雷、勇猛、陽、神速、極意、斬、分身
用完 □ □ □ + △ 打到結冰再用R即秒

當然都要視乎武器、人身屬性、附加技能的等級高低啦...

豐臣秀吉 開R 清兵一流 但不建議用黎打遠呂智

另外如果你在沒有開「激無双亂舞」的情況下,武將通常會追住你黎打
佢好少埋其他武將,當然你要成日引下佢啦...唔係佢會停低放△技...扣多少你應該清楚吧-口-|||
回復 支持 反對

hi

我個人鍾意用信長同埋吉吉多d,如果你用d兩個加服部,咁就very good喇!
我應為你d經應該用來加人lv先,姐係例如:我把趙雲,信長仲有吉吉打都99lv[有一部份用經升(20%)]咁你先打蜀05外傳~難(如想要功略就傳短消息找我),打左可能會有第四武[[bao_36]] [[bao_36]] 拿左之後就用其他冇用既武但有屬性就按武器融合來合埋去!我趙雲同,吉吉,信長都有兩把第四武係加左20功(姐係爆晒),同埋咩屬性都係10(仲要係最正果d屬)(想知咩係最好用就找我)!勁到爆,仲有幾扼都係第四武,但未係最勁![[bao_29]] [[bao_29]]
回你的[亮]比人打死:
如你的亮比人打死,咁你係佢話亮苦戰果時就回去保佢!吉吉爆r用4下正一下三打死晒D人!
一係用信長3下正,跟住勁按三,就係咁,解左圍就走,去打大佬!

PS:如想打多幾把,就打激難!但係要全部人99LV,把第四武爆晒(如上),先好打!唔係死梗!如打激難要用趙雲,信長,吉吉(99LV)打將之前用吉吉爆R(爆左轉人都用都爆野),轉人(信長/趙雲,最好就趙)跟坐趙就用4下正,一下3,升左天之後就用同樣既招,咁來屈佢!
信長就一下正,勁按3,屈死佢!
PPSS:冇血就要轉人呀!
多謝![[tyjp-2-1]] [[tyjp-2-1]]
回復 支持 反對

加小小野!

最好就係打晒D小將先打大佬!會多D經!^OO^
回復 支持 反對

回復 10# 的帖子

有問題.....你打晒小將豬角亮跟埋你去打遠呂智嘅話.....豬角亮唔使一陣就畀遠呂智打瓜ga喎
咁好易敗北[[yoyo_209]]
回復 支持 反對