查看: 4550|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 玩唔到正服 只有玩私服

關閉 [複製鏈接]
有興趣玩可以比信我

目前5轉,武器大概亂幣6000萬(私服)

目前5轉,武器大概亂幣6000萬(私服)

力槍 207技(連發3次 每次2300左右)

力槍 207技(連發3次 每次2300左右)

精227(連發3次 每次3300左右)

精217(連發3次 每次2500左右)

精197 攻擊6500左右

精207(連發3次 每次2300左右)

精207(連發3次 每次2300左右)

精207 攻擊8000左右

精207 攻擊8000左右

回復

d技多數都係某職業或某怪物的技能轉換上此職業-.-
某職業或怪物技能 + 某職業的動作 = 新技
回復 支持 反對

樓上對亂好似幾熟咁@@
回復 支持 反對

第二幅是弓箭157敏技
第三幅是弓箭147精技 + 某大佬的六角星標誌= =?(不太知道)
第四幅是格斗157技爆炸前一個動作-.-?
第五幅睇唔到
第六幅係未見過
第七幅和第八幅就係正服157技
第九幅是弓箭157精技
第十幅和十一幅是格斗敏157

第六幅究竟是誰的效果-.-????????
回復 支持 反對

第6 ec 157 精技  但唔係係邊招精呀 咁你都唔知= =
回復 支持 反對

原帖由 marco12 於 13-6-2008 07:03 PM 發表
第6 ec 157 精技  但唔係係邊招精呀 咁你都唔知= =

我在說 6.JPG
不是由第一張技能圖片數下去的第6張[[bao_34]]
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

'=.=都是跟其他私服差不多姐
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

第3幅個6角好似係正服個電算室打鳳凰見過(好似= =)
第6幅得兩個效果...一就係精劍127技....再唔係就應該係韓亂轉職(唔識點講- -)ge其中一招弓手技=.=(宣傳片見過= =)
回復 支持 反對

冇玩咁耐 d技都冇乜點變[[bao_50]]
回復 支持 反對

原帖由 koion 於 21-6-2008 11:51 PM 發表
第3幅個6角好似係正服個電算室打鳳凰見過(好似= =)
第6幅得兩個效果...一就係精劍127技....再唔係就應該係韓亂轉職(唔識點講- -)ge其中一招弓手技=.=(宣傳片見過= =)

這就是私服的新技0 ______ 0
回復 支持 反對