查看: 2811|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

sj的一首歌 加6首日文 1首英文 加一首正歌

可口可樂廣告歌  岩岩無意中搵到  大家應該聽過  但氣分超正 同埋個節奏

係死神op8   幾好聽                                                                                                              死神op8

code blue片尾   但片頭搵唔到~"~

sj 的歌  上年架啦  不過應該冇人放過掛= =

偷偷愛著你(日版花樣)片尾

сヱ①ЗF op 好好聽                                                                                                              сヱ①ЗF op

Spice Girls - Wannabe 放佐一首都幾耐o既歌哈哈

好似係家庭教師片尾3- -  忘記了                                                                                               家庭教師ed3

睇死神個時 一聽最愛上佐呢首                                                                                                 死神op5

mv入面個個畫好好睇 -v-   跑步                                                                                                死神op6

本人覺得這mv有點無聊                                                                                                           死神op7

呢個開頭好聽  但後面就唔多好  唔知放唔放埋2.3.4                                                                      死神op1

呢首正呀 哈哈 你聽下就知係乜歌

d音樂幾得意  大

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
denny20011325 + 40 一個post最多8個mv 貼多會被扣分 注意吧

查看全部評分

回復

唔好意思 我想留位 因為我想全部歌放晒係呢個post 我驚唔夠位 -V-
回復 支持 反對

你呢度有兩首我都貼左= =
同埋你好似貼得太多了=口=''
回復 支持 反對

我想貼晒我中意聽d歌 係到
哈哈  唔知得唔得呢
回復 支持 反對

死神好聽   青烏我貼了上次  希望樓主注意一下  太多歌會被扣分 ~
回復 支持 反對

日版花樣個首歌唔係叫"偷偷愛著你" 喎...-.-
係大塚愛既"PEACH"啊,,,
第14首叫 櫻桃(さくらんぼ)都係小愛既歌黎>v<"
回復 支持 反對

上面 可能係我冇打清楚姐- -
係叫PEACH  
但佢係偷偷愛著你的片尾 冇打清楚唔好意思-V-
回復 支持 反對

加埋d歌名同歌手名吧@_@"
回復 支持 反對

樓主請看新版規 謝