查看: 1775|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位小心 別中陷阱!!!

唉...真係愈玩愈失望....先黎 裝備..任品..失蹤事件..

但對我黎講未算係打擊...仲好愛武林群俠傳...

但接二連三既事 我開始對武林群俠傳尼隻game 失望!!"

武林有外掛唔緊要 好多game都有外掛架喇

但d任就搞笑...

岩岩解左個 奇藥 既任(個任好重要 因為解左有20lv 超強武器)

諗住武林群俠傳就俾左個 返生既機會我...點知...就係尼個時候..

交 奇藥 尼個任有3種武器俾你揀  所以我十分小心 但人算不如天算...

心諗槍類既武器都應該叫 鉤個d喇 (三國 既張遼武器都係 叫做 黃龍鉤 喇)

但以安全起見我都係望下人地揀左把槍叫咩名先 點知都係揀錯...

原來個槍叫 煩文戟,,, 我揀左個 煩文金鉤....發夢都諗唔到有拳爪 叫鉤.....

唉!!!!" 真係發夢都諗唔到有爪 可以叫 鉤.....

『鉤』 是近代武術中短兵器的一種,分為單鉤及雙鉤鹿角鉤,麟翢鉤,撓鉤等。 鉤是多刃的兵器,鉤身之上有鑽、有鉤,有月牙,有刃。 練鉤不可纏頭裹腦和舞花。 練鉤著重身法與行步,有"鉤走浪式"之說。用法有掏、帶、摟、搯、拿、入、月等。

張遼 : 鉤鐮刀
夏侯惇 : 吳鉤

希望大家真係做尼個任之前要睇清楚....唔好似我甘蠢!"
回復

戟????
一諗都知係槍啦-0-
三國既呂布是用戟的.....
回復 支持 反對

我係搵唔到個戟尼個字
成日係世界頻到見人話 收20lv金槍...金槍...金槍
又見揀武器個到有 梵文金鉤
個金字....害左我
回復 支持 反對

估唔到普普通通既 梵文戟 就係佢地所講既 金槍...
回復 支持 反對

一聽鉤都覺得佢唔係槍-3-
回復 支持 反對

乜唔係任務果到有個圖示睇既咩?
回復 支持 反對

有得用ALT + Q 睇清楚把野咩樣- -"
自己又唔睇...
邊個叫係估..
假如做MC
比個答案你
自己都去撞既
撞錯都係冇計架= ="
回復 支持 反對

你不是嗎.....
鉤一睇就知唔係槍啦...
仲有你話『鉤』 是近代武術中短兵器的一種
你都有話埋短武啦
回復 支持 反對

鉤不嬲都係爪黎架啦...[[bao_25]]
回復 支持 反對

我係發帖個陣上yahoo 睇...
回復 支持 反對