打印 上一主題 下一主題
收起左側

【公告】新手問題請到「教學指南及問答區」發問

如果係RuneScape講DIU會唔會比人report? IF got reported, gonna be banned?
回復 支持 反對

有冇可能係RSC拎番D裝備去RS2?
回復 支持 反對

原帖由 Alison201314 於 11-9-2008 21:43 發表
有冇可能係RSC拎番D裝備去RS2?

RSC 既Server 唔同 RS2 既Server的..所以係冇可能的
回復 支持 反對

原帖由 Djserry 於 6-9-2008 19:56 發表
planting flowers on someone's hunter spot, can i report?

其實以前問過jagex 係可以當bug abuse 的, 不過jagex 有90% 機會都唔會理report bug abuse 的人=___=

原帖由 Djserry 於 9-9-2008 20:38 發表
如果係RuneScape講DIU會唔會比人report? IF got reported, gonna be banned?

道理上就不會的, 因為jagex 都不會知道中國粗口的精髓XD
回復 支持 反對

原帖由 [H]henryX 於 12-9-2008 23:56 發表

其實以前問過jagex 係可以當bug abuse 的, 不過jagex 有90% 機會都唔會理report bug abuse 的人=___=

道理上就不會的, 因為jagex 都不會知道中國粗口的精髓XD

Is there Chinese jagex staff member?
回復 支持 反對

我想問哪裡可以買要Iron pickaxe??
回復 支持 反對

原帖由 jackycck 於 13-9-2008 20:03 發表
我想問哪裡可以買要Iron pickaxe??

建議: Grand Exchage 買吧

否則
NPC: falador 地下礦場的採礦商人
回復 支持 反對

THE CLAN WAR UPDATE??

UPDATE 左D咩??
中文PLZ
唔好就咁copy from RS官網
回復 支持 反對

原帖由 harry-chan111 於 14-9-2008 14:09 發表
UPDATE 左D咩??
中文PLZ
唔好就咁copy from RS官網

http://www.tip.it/runescape/?page=clan_wars.htm
中文比唔到你..不過依度有個最近既指南..
回復 支持 反對

邊一間銀行做到mem,我去幾間都話唔可以幫我加個reference number
回復 支持 反對