查看: 11310|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我好似比昆.....

我琴日下午玩玩下係game到有人放game錢,果個人叫gamecyberx,佢話40$100兩,300$1000兩,我見咁平就即刻密佢話買啦,我原本話要1000兩,但佢就話今日咩公司要清貨....2500兩就400$比我~我見咁平就話買啦,佢就比左佢恆生銀行尸口我255 273 039 882,叫yip tsx kin,佢重叫我係入就快d入,話佢要入天龍~我入完之後密佢,佢話ok,叫我等等..
之後就off左....我等左佢成晚,佢都冇on過....值到e+....我有keep張入數紙.....唉,點算.....
回復

你分明就係比人騙左喇
當買個教訓喇
回復 支持 反對

報驚=.="
可以告佢A_A"
就算唔係佢本身=.="
告佢老味一獲
回復 支持 反對

同樓上一樣意見
報警
------------------------------------------------------------------------------------------------------
我想問,有佢銀行戶口呢,check唔check到佢既住址?_?
加上,佢有咁多錢咩?2500兩 400蚊,如果佢長放既,d錢係邊度黎?
所以大部分既咩幾多錢就換到幾多錢個d呢我係唔會信囉

如果你地有去開ser6,都會比一個人叫:我係家0架 密過~_~
如果諗深一層,就算比你真係買到啦,我地唔可以排除佢地係bug出黎的
------------------------------------------------------------------------------------------------------
(以上只是本人的意見,不喜勿插^_^)

回復 支持 反對

樓主 呢d野絕對可以報警處理(唔知算唔算商業欺騙呢- -xd_
你手頭上有住個張入數紙就唔洗驚 你永遠的保障
而且你地遊戲入面有過對話紀錄 我諗應該冇咩問題...
就算警方唔受理 你都可以問下佢 個d咩商業罪案調查科幫唔幫到你
我諗警方唔會連呢d都唔答你ge 盡量試哂佢啦~
回復 支持 反對

報得警...
第1,你有入數紙......
呢個係一個証明......
樓上,果個部門是商業罪案調查科
佢一定幫到你的!!
回復 支持 反對

你有keep入數紙就得嫁喇~

佢再唔比錢你...你就去報警啦~
回復 支持 反對

報警咪得囉= =