收起左側

【Part 2】弓兵國兵堡文明特色(新手必看 中了別拉兵吧..)

原帖由 L~~ 於 23-8-2008 16:41 發表
1.打到4v2個陣已經唔lag
2.你地夠合作(讚

第一 夠delay
第二 夠lag
第三 3p已經玩到訓覺
第4  我已經講過話唔好lag
第5  打唔入係我地嫩
第6  如果唔lag 晨早打入左 =]

仲有【快入黎啦x你】 你aoc叫咩名 @@?

仲有淺灘上帝蒙ga防守係絕對防守到帝象

回復 支持 反對

回復 51# 的帖子

計唔計埋delay/有門門@@?
回復 支持 反對

其果場我有心洗到出吉哈- -
回復 支持 反對

回51樓  第12點有乜分別  第3點話3p眼訓就可以棄?咩道理  第4點>個時真冇lag lag都係lag兩三秒 冇影響
第5點 自認嫩就唔好成日撩人打  第6點 就算lag又點 你地成8隊遠攻 點睇都係你有利D
又問人aoc叫咩名 又想撩人打?
仲有精蒙係淺灘夠唔夠帝象打 我已經懶得再同你講  大家有玩兵堡的都心知肚明

回53樓  1-4p最近出吉0個個都差約200人  慢慢洗到出哈la =]

仲有樓主點解唔繼續堅持話塞維夠清蒙古  如果係一開始打錯野既話就快D改番佢  大家都係想新手好 唔好教壞人=]

回復 支持 反對

第12點有乜分別 delay 同 lag 都分唔到 你查一查字典先黎搵我
第3點話3p眼訓就可以棄? 問佢本人 我答唔到
第4點>個時真冇lag lag都係lag兩三秒 唔只2 3秒 20 30秒就有
第5點 自認嫩就唔好成日撩人打 就係嫩先同人打 學下野
第6點 就算lag又點 你地成8隊遠攻 點睇都係你有利D 走又走唔到 又走得慢 送分
又問人aoc叫咩名 又想撩人打? 明啦
仲有樓主點解唔繼續堅持話塞維夠清蒙古 -口- 我話ga 係日本 仲塞維人多可以圍蒙古=]
回復 支持 反對

就係有lag先有delay 我就係問你點解將有關係既野分開講 (同埋唔好當個個人都唔識英文 好唔好?)
唔只2 3秒 20 30秒就有   如果真係lag咁耐既話我就唔會比你地爆哂D野la  用下腦諗下合唔合邏輯 ok?
就係嫩先同人打 學下野  你係38樓講既野叫唔叫撩人打?  仲有如果真係想練就入街場 唔好次次搵哂3個同族既人先打
走又走唔到 又走得慢 送分  係你地合作問題  唔關我事
我話ga 係日本 仲塞維人多可以圍蒙古=]    首先我係假設係200蒙v200塞or維  蒙win硬(前題塞維未帝)
而日本我都係0個句200v200 蒙win硬(前題日本未帝)
睇清楚先講
回復 支持 反對

喂 我無話200對200呀-口- o哂 人多哈人小 唔識點分牙= =?
我都唔係次次搵哂3個同族ga
咁打機唔叫朋友算點先?

回復 支持 反對

回復 54# 的帖子

洗到出吉就好快有哈....
回復 支持 反對

我最後一次答你個D不知所謂既野  話哂個post係幫新手 我只係見你有錯先出聲 冇意開罵戰
首先係你話你用塞維清到蒙古  你一開始就冇講幾多打幾多  你兩隊打一隊實贏ga  如果你話係咁樣清到我冇野講
然後係我寫明『假設係200蒙v200塞or維  蒙win硬』 200v200係我講唔係你 睇清楚
如果有新手真係以為塞維夠蒙打 佢逐隊去點算?因為係你話『你用塞維清到蒙古』而冇講數量上既差別
咁可能會有新手誤以為塞維兩隻文明夠打蒙古  而唔識用步兵優勢去打既話(例如生得快  屈數量等等) 咁就係你教壞人
而我係用『假設係200蒙v200塞or維  蒙win硬』尼個例子從實際情况講塞維唔夠蒙打  ok?

咁打機唔叫朋友算點先?<從來冇講過話打機唔準叫朋友
而係針對你『就係嫩先同人打 學下野』尼句  如果可以係街場運用你既統率及控兵能力將3個3唔識7既人變成一隊有合作既團隊而贏到
咁先叫練  而唔係同3個打慣打熟既人玩  你唔會有野學  ok?
回復 支持 反對

原帖由 小豪仔Jacky 於 24-8-2008 22:20 發表
喂 我無話200對200呀-口- o哂 人多哈人小 唔識點分牙= =?
我都唔係次次搵哂3個同族ga
咁打機唔叫朋友算點先?

200對200,對你果個說法有利啲
唔通小兵對小兵,對精蒙有利?
咁你又想講幾多隻精蒙對幾多隻精象
唔好話我聽
150精蒙對50戰象呀[[m423]]
回復 支持 反對