樓主: singstarwing
打印 上一主題 下一主題
收起左側

強烈要求版主處理d洗完頻仲要亂插人既敗類

關閉 [複製鏈接]
原帖由 singstarwing 於 24-8-2008 08:59 發表
如果你地肯停止洗頻行為仲洗開新post?
仲有呢幾幅圖唔係蒙d場黎都俾你地洗
你地都完全冇反省過自己洗頻會影響到人
已經唔再係蒙d既問題,都唔明點解你咁鍾意洗頻
又要學人扮正義咁周圍插人,如果我問你你敢唔敢認係 ...

好笑  9成  你9成食x大嫁
回復 支持 反對

sorpack個ser 會員
你應該記得我第一次捉你雙重acc時說過些甚麼

"如再有下次  兩個acc同時BAN"

您要冥頑不靈到何時?

回復 支持 反對

原帖由 coollala 於 24-8-2008 02:09 發表
每次關post都仲要開post
唔係挑起罵戰係咩?
有人開始無視版主
仲有~
主要惹起罵戰源頭已經好清楚
妳一單還一單?媾埋黎講?
源頭一日唔消失罵戰繼續
妳們喜歡
一個開一個關
版主依家只係做負責關ed無聊post
...

其實呢
你叫人唔好再開呢d post
係唔係想d人洗頻唔會俾人投訴呢?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 coollala 於 24-8-2008 02:09 發表
每次關post都仲要開post
唔係挑起罵戰係咩?
有人開始無視版主
仲有~
主要惹起罵戰源頭已經好清楚
妳一單還一單?媾埋黎講?
源頭一日唔消失罵戰繼續
妳們喜歡
一個開一個關
版主依家只係做負責關ed無聊post
邊得閒處理其他人投訴?

這幾句的確有理囧.
我都覺得件事變得意氣用事了.
像是關不完似的
========================
P.S.
本POST正在處理中
請減少無謂爭執
不然只會扣更多分
如還要屢勸不聽引發罵戰 / 粗口連篇的話
本恩會考慮直接禁言.

謝合作.
感謝.

原帖由 快d入啦愛你 於 24-8-2008 11:11 發表

不能用兩個ac嗎/...\

如擁有兩個AC者會被Ban ac 處理(不是版規是壇規)
如acc及字有粗口諧音同樣BAN Acc 處理.

回復 支持 反對

原帖由 RZero 於 24-8-2008 03:02 發表

其實呢
你叫人唔好再開呢d post
係唔係想d人洗頻唔會俾人投訴呢?

明唔明咩叫集中討論?
okfine
就依道討論
每人每日咁多人洗頻
投訴得黎妳處理得幾多個?
回復 支持 反對

原帖由 感恩 於 24-8-2008 11:12 發表

這幾句的確有理囧.
我都覺得件事變得意氣用事了.
像是關不完似的
========================
P.S.
本POST正在處理中
請減少無謂爭執
不然只會扣更多分
如還要屢勸不聽引發罵戰 / 粗口連篇的話
本恩會考慮 ...

唔係我地要係咁開post,根本佢地唔肯停手,日日都係度洗evo場
係蒙d又洗,唔係蒙d又洗,唔關事既都洗
日日係多人洗頻,你講得岩呀,因為你呢d賤人仲唔停手
我地想玩姐,日日都俾你呢d賤人洗頻,
捉到你洗頻圖你唔認錯仲可以鬧我地多事
你地班賤人都唔肯停洗頻,我地點會收聲
成班死賤精,洗頻怪,你地一直以來都可以好無恥咁完全冇否認過自己洗頻
仲可以鬧我地,你地知唔知咩叫品格
鬼唔望你地成班電腦中q哂毒
等我地可以安安落落咁玩evo

to感恩:我地想嘈家咩,嘈係佢地嘈先,洗係佢地洗頻
我地想玩evo姐,佢地周街洗,已經唔只蒙d場,你睇上面d圖都知啦
我尋日唔係入蒙d場都俾人洗左2獲,但我打左3場喳,無俾人洗果場仲係通街29入高手區
佢地仲可以光明正大係樂古交換洗頻器,你咁都仲幫得佢地出口?
你都話啦,大家都係想玩aoc姐,佢地到今時今日都仲周圍洗近頻
你只係識話我地係咁開post,有冇諗過我地想玩但冇得玩既感受
蒙d自己開場1日俾人洗5次以上添,爆粗我覺得佢爆唔夠添呀
再咁落去不如對戰區唔好再拉evo lo,大家玩黎都冇癮,如果真係要搞到咁
我實叫哂幾十個fd問人拎洗頻器洗哂全日evo場,
我地安安份份咁玩,你地班賤人唔俾我地玩,我就要你地都冇得玩,叫埋ng執左evo去唔再改
同你班賤人講呀,咁鍾意阻住我地玩,咁鍾意串我地?作者同改劇果個都係我地d fd,你唔好玩呀笨

感恩,你仲可以幫佢地講野既話,自己睇圖啦,蒙D仲有大把

感恩,你仲可以幫佢地講野既話,自己睇圖啦,蒙D仲有大把
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 singstarwing 於 24-8-2008 12:41 發表

唔係我地要係咁開post,根本佢地唔肯停手,日日都係度洗evo場
係蒙d又洗,唔係蒙d又洗,唔關事既都洗
日日係多人洗頻,你講得岩呀,因為你呢d賤人仲唔停手
我地想玩姐,日日都俾你呢d賤人洗頻,
捉到你洗頻圖你唔認錯仲 ...

呢場呢條友應該係3P D FD
3P比人殺左4P就開始洗
回復 支持 反對

原帖由 coollala 於 24-8-2008 11:45 發表

明唔明咩叫集中討論?
okfine
就依道討論
每人每日咁多人洗頻
投訴得黎妳處理得幾多個?

投訴同討論係兩回事
回復 支持 反對