樓主: sorpack個ser
打印 上一主題 下一主題
收起左側

賊團 洗頻圖

關閉 [複製鏈接]
第一  你個場有人洗 個1p就ag  so 我係個度
第2   唔係我機廢ga問題  未入game就可以洗嫁啦??
第3  唔好次次洗頻就話有人扮你地
第5 有d on8+1仔 以為有人扮你呀嗎

---------------------------------------------------------------
1.你係度?不過都係FD團...咁你都係有矛盾!冇人當你係FD
2.果度數數埋埋都唔夠20次.,不入GAME真係可以洗嫁!你唔係唔知化?
3.我冇話過喎@@".........你......我有報夢比你?
5.扮唔扮真係唔知啦?唔通你知?
回復 支持 反對

你幾時話過係FD團 我要圖 好笑 我幾時有當過你係fd  我一d都唔識你
ok u win 你想點say都得
我唔知 只係知道賊團d29  成日係到洗=.=

回復 支持 反對

依家係你投訴我~ 係咪好應該你比證據我 話唔係FD團呢?

同埋,我邊似得你咁得閒日日影相啊.?我諗得你班知音會咁做姐

OK U WIN, 你中2點屈都得...不過我D提問你好似逃避喎?
好似冇公信力喎...

我咩都唔知啊..剩係知某幾個29中2 同賊團過唔去~

回復 支持 反對

原帖由 馴獸魔 於 25-8-2008 23:03 發表
依家係你投訴我~ 係咪好應該你比證據我 話唔係FD團呢?

同埋,我邊似得你咁得閒日日影相啊.?我諗得你班知音會咁做姐

OK U WIN, 你中2點屈都得...不過我D提問你好似逃避喎?
好似冇公信力喎...

我咩都唔知啊.. ...

no photo no talk

我邊有屈你 有圖 see

無公信力??  好過你呀  圖都無就係度9up

回復 支持 反對

唉 你太執著啦 你都唔識答人...你ORAL一定好差定~~~~~

-------->(依家係你投訴我~ 係咪好應該你比證據我 話唔係FD團呢?}
-->你仲叫我比圖你?你到底呢...係睇唔明邊隻字?

-------->{你話過唔入29賊團.}
-->真係好唔明你點解唔答依個

-------------------------------------------------------------------------------
特別送你........

嘩!!!你真係幾有本事..求其POST一張圖要人地答你咁多野

你真係有本事....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我真係要多D留意下你先得..請問你幾時出沒.係邊出沒?

回復 支持 反對

係FD團點解一早唔t我   要等到close game

咩我都唔入29賊團

語言障礙
回復 支持 反對

原帖由 馴獸魔 於 25-8-2008 23:12 發表
唉 你太執著啦 你都唔識答人...你ORAL一定好差定~~~~~

-------->(依家係你投訴我~ 係咪好應該你比證據我 話唔係FD團呢?}

佢的確無入賊團[[m423]]
回復 支持 反對

原諒佢呢d 有語言障礙ga人啦
回復 支持 反對

SOR 我COPY少左幾個字 比你地捉到字 唔好意思先

------>{你話過唔入賊團D 場}
-->夠滿意未啊?語言天才
回復 支持 反對

原帖由 馴獸魔 於 25-8-2008 23:12 發表

-------------------------------------------------------------------------------
特別送你........

嘩!!!你真係幾有本事..求其POST一張圖要人地答你咁多野

你真係有本事....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我真係要多D留意下你先得..請問你幾時出沒.係邊出沒?

\

我記時叫你答我=.=
回復 支持 反對