查看: 2290|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] Tidus~ 一隻手指ge beat up 101熱情 31xp

http://www.youtube.com/watch?v=pWcVR227ew0    唔好再話我係外掛   =]    順便比戈班用外掛ge人睇下

再想係到問一條問題   "發帖"等唔等同"回覆" ar ?   有時間ge話  睇埋我同星月仔ge無聊對話   睇下你覺得邊個岩  =]

我打錯字 扣我分  無所謂  扣飽佢    vitcor1023 只不過係連續回覆   吿示板寫住只係扣兩分   佢戈句野有"挑釁,人身攻擊,侮辱" ?

我唔多覺wo   佢可能冇睇清楚個post   我係用一隻手指玩ge   咁都要扣人分????

Re: [系統消息] 您發表的帖子被評分 星月仔 6-9-2008 17:03

原始短消息: [系統消息] 您發表的帖子被評分 引用:
打錯字都要扣分    扣飽佢    橫掂都係普通論壇一個    我ge目的只不過係想放條link上黎

我ge目的已經做左    你鍾意扣幾多分都冇所謂

haha^^
澳門人啊嘛^^
我都系wo^^'
不過你有沒睇清楚?
你慢慢睇飽版規
"6) 連續回覆,是指不可以在同一個主題同時回覆2個或以上"

Re: [系統消息] 您發表的帖子被評分 星月仔 6-9-2008 18:59

原始短消息: [系統消息] 您發表的帖子被評分 引用:
寫到明話-2  點知扣左3倍 -6     唔通係你鍾意扣幾多就幾多????  更何況發帖同回覆係兩件事黎

我幫自己個帖回覆左一次炸wo   冇兩次wo 你睇飽左版規未ar ????

http://www.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=287
唔滿意我扣你分你就自己入去投訴我^^
發完post之後又唔用編輯功能
廢架? 你咁做就已經-2再-2 系未= -4 分?

唔用編輯功能+推post,重有果2分我送比你概^^

我一直都用緊編輯功能ar  我專登唔改番佢ge  更何況有規定話唔用編輯功能要扣分ge咩?   你鍾意ge咪扣飽佢lo   送多20 分比我ar    =^^

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
to123ko123 + 2 內容精彩

查看全部評分

回復

有人回唔緊要   最起馬証明自已唔係外掛先

評分

參與人數 1 -6 收起 理由
星月仔 -6 違規內容

查看全部評分

回復 支持 反對

多g到咁~~~~~
一定唔會話你係外掛^_^~
回復 支持 反對

仲要miss~~~~n0 引人笑=D

評分

參與人數 1 -6 收起 理由
星月仔 -6 違規內容

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 victor1023 於 6-9-2008 10:33 發表
仲要miss~~~~n0 引人笑=D

一隻手指都31x p   你咪諗下我正常玩法有幾多p lo   =]     一隻手指玩架wo    你一隻手指玩0miss 我比個 "勁" 字你   ok ?  =]
回復 支持 反對

原帖由 steamgamer 於 6-9-2008 15:25 發表
1隻手指0 miss 好易炸喎-.-160都得啦

101你玩過未架   咁口響   你錄段片出黎睇下   =]
回復 支持 反對

好似好串咁-_-' 不過你好勁a_a'' 加油試下挽快d既歌''[[yoyo_040]]
回復 支持 反對

原帖由 笨魚` 於 6-9-2008 18:09 發表
好似好串咁-_-' 不過你好勁a_a'' 加油試下挽快d既歌''[[yoyo_040]]

係幾串架  不過係用黎串d外掛ge    最好佢地可以改過自新la  le樣野   大家都希望ge  .....
回復 支持 反對

過黎葵芳拉 比你睇下咩係一隻手指熱情=]
回復 支持 反對

人地BEAT星釘釘一隻手指39xp仲可以full仲可以0cool 0 bad你又得唔得???
回復 支持 反對