打印 上一主題 下一主題
收起左側

無極醫官教學1

首先講點法:19氣7體or19氣7敏!睇你個人喜好喇!差唔到幾多!
之後講武器:又係個人喜好!本人開始時玩槍因為一開始要靠外功升lv!40左右轉劍因為劍型!而且已經主要用內功升lv!
技能:差唔多一開始所有技都點爆,除左左上角果招同回春加邊果招唔洗學!其他多數都要學!
一開始整完人物!第一件事係去接任解任!解到5lv入門/一開始搵c父!之後d修行一爆就去搵富豪學加血技加真氣技再搵將軍學行風!之後學門派d技用外功升升到15可以學兩義打怪快d!升到20可以學天星仲快多幾倍!記住頭30lv左右都要靠解任升因為咁快好多!!到33lv~40lv係ec最辛苦ge7lv!因為d怪開始多血好難1野就死!只要過左40lv升lv就只係時間同耐性問題!33至40lv可以係廢村拉下騎馬果隻怪/馬仔升!升到40左右!(存地多d修行簿一次點爆強化天星)之後去天山/戰地搵d少血怪打就好易升!
本人不才,而家先45lv!
裝備:上品虎頭+3,極品5氣鍊+3,極品虎3+9,凡品虎手+5,極品紫羽鞋+3,10氣10血面+0,36lv披風+0,2氣介子+3,冇耳環因為冇錢收-0-把武係40極品劍附4氣4敏+3!
裝要選d氣裝!要+內傷耳環!
另外!本幫龍飛鳳舞(香港ser)收人!有意密餅乾!
by餅乾
版權所有者是餅乾!所有要轉貼都要問過本人喔!=0="
回復

但有d人唔係咁+wo! @@
回復 支持 反對

咁佢地點加呢??人地玩ge ec係咪外功型呢?ec應該玩內功,其實點加點呢自己鍾意就得不過我e種加法係招天星無極火扣人最多血ge點法ec外攻力唔高都得,防可以用裝,血可以自己補所以點哂氣先岩!加內功加上加氣ge項鍊同武再加埋耳環咁樣內功傷害先高!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

SOR呀!我升到57冇玩了!我有方法冇經驗你可以試下ge!你55果時去溫泉打舊元兵會掉上品22攻玉tim^^我都有個呀^^!打果d其實可以升到上60!覺得太慢去到59試下去彩虹打加上角打果d喇!不過會好易miss但多經d!你自己試下兩隻睇下邊隻岩自己!以後ge都要靠自己了!我應該唔會再為ec做研究了!sor呀各位=0="
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 支持 反對