查看: 4044|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請評下我隊自創隊-3-

關閉 [複製鏈接]
請評下我隊自創球隊,,,比d意見我-3-

[顯示] [隱藏]
門將(CECH)

右閘(A.FERDINAND)    中堅(garay)        左閘(KOMPANY)

中場(LUCAS)

右中場(DE GUZMAN)                  左中場(NANI)

中鋒(TROCHOWSKI)           

RWF(ALEXANDRE PATO)    CF(BEN SAHAR)   LWF(VAN DER VAART)   

以下就係後備,,,

MICAH RICHARDS(SB)
DE JONG(SB)
AGGER(CB)
TAARABT(AMF)
MESSI(SS)
WALCOTT(WF)
BENDTNER(CF)
MATTHEW TAYLOR(WB)

新手- -第一次自組,,,望各位大大比D意見我,,,Xp 我既陣容及陣式可以點變,,,
望各位大大教路,,thx~
回復

你打424傢
CF後面仲有個中鋒

真係建議有WF就唔好擺SMF
多餘左d
中場已經人小仲要擺開2邊
中間冇人即係屏障都冇埋

得3個後衛就唔好拆開有SB
後衛已經人小
仲拆開埋
得番1個響中間
勁易比人單切

做得WF速度應該都有番咁上下
VAN DER VAART完全唔係打WF o既材料
你擺MESSI出黎效果更佳
回復 支持 反對

多謝大大意見,,,咁你可唔可以教下我點改,,-3-
新手1名,,xP
回復 支持 反對

如果你係打343
基礎上係3CB+DMF+2CMF+OMF+CF+2WF
回復 支持 反對

咁我又想問下,,個陣應該點排-3-,,
我應該用咩陣,,,點排,,
唔該你正出尼丫,,,thx~~
回復 支持 反對

我就唔係好熟你隊波d人
唯有將d我較為熟識o既人擺出場
                             GK(CECH)
CB(MICAH RICHARDS) CB(A.FERDINAND) CB(AGGER)
                                DMF(LUCAS)
                   CMF(LUCAS) CMF(AN DER VAART)
                                OMF(MESSI)      
        RWF(WALCOTT) CF(BEN SAHAR) LWF(NANI)
回復 支持 反對

我想問咩叫omf-3-,,,
同埋係winning入面點樣先可以禁到用e個陣,,教下我丫,,xD
回復 支持 反對

DMF係DE JONG

OMF係進攻中場

響SET FORMATION道揀343

咁你點整到3個DF有2SB+CB
回復 支持 反對

但係我搵唔到個omf既位-3-,,,係winning入面好似冇omf- -,,,,,
重有,,,咁完343之後,,佢重會有得簡,,咁應該簡邊種-3-"
重有就係,,如果唔用e個陣容,,可唔可以推介第2個比我-3-,,,
講埋點排丫,,唔該哂,,

回復 支持 反對

冇OMF搵AMF
你慢慢搵下有邊個係DMF+2CMF+AMF
L1/R1會令前鋒位置有所唔同

GK(CECH)
CB(MICAH RICHARDS) CB(A.FERDINAND) CB(AGGER)
                                DMF(DE JONG)
       RMF(WALCOTT) CMF(AN DER VAART) LMF(NANI)
                                OMF(MESSI)      
                 CF(BENDTNER) CF(BEN SAHAR)
回復 支持 反對