打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團軍團] (蜀國) 鳳舞天翔 五級軍團

原帖由 橫眉 於 3-12-2008 13:08 發表

鳳舞天翔..唔好係度扮正義啦.咩叫以和平為首.咩叫立場中立.
你地盟中d人亂殺人會小咩.
總有你地所謂參軍d叫咩椰果小雪d人妖.如果佢唔係自私自利d人妖.我切.

冇人唔俾你地殺人.但要殺人就要有承擔.
魔塚殺 ...

死傻仔....敢串唔敢留名?你咩料呀
你今次實切7啦 到時唔好唔切wo
回復 支持 反對

29# 第一你ge言論已經令你可以切得!!唔知你準備切d咩呢?  一個唔敢留名的人, 想講完野唔負責. 小雪係女仔係我地團ge都知! 話人都唔該做下資料搜集la~ 係唔係都切, 有冇咁多野比人切ar?

30# 你係唔係仲未明點玩赤璧ga? 對敵團仲要係對敵國, 你唔會殺?  係唔係我唔殺你幫我殺?
當個玩家係自己國自已團的時間你又會反而去殺? 好明顯你係一d 鍾意殺自己國ge人 ,

以上兩位的言論都好尖銳, 但係冇真憑實句, 我地軍團做事問心無愧 ,有做錯ge會認錯, 但絕對唔容忍比人屈!
回復 支持 反對

/
痛心又一新作..系到搞搞震..

第1)..你地班人..下下都話人偷襲..你冇偷襲過人??唔通要打你要禁決鬥??係就講聲a..我實笑死你..幫你爆埋世頻做埋宣傳到仲得..咁可愛a你地..【唔想比人殺..咪入國a笨】

第2)..我地同某某團一樣??個個團都有人殺人ga la..咁你講晒la..咩有品冇品..咪又係你地班人系到9up..你地覺得你地講野好有道理??好有品??根本就沖住蜀國黎講ga la..吳國夠成班6人隊系到掃人場la..【魏吳同盟a ma..】←你話你地幾有道理a..陰公..咁巴閉就唔洗系到做埋晒d小動作la..你地慢慢系到抹黑蜀國d團la..咁多偉論..笑-___-
回復 支持 反對

/
原帖由 橫眉 於 3-12-2008 21:08 發表

鳳舞天翔..唔好係度扮正義啦.咩叫以和平為首.咩叫立場中立.
總有你地所謂參軍d叫咩椰果小雪d人妖.如果佢唔係自私自利d人妖.我切.

魔塚殺 ...

扮正義??好過你地系到同人扮老友a..一味靠痴..講野用下腦..呢個post n年前ga la..唔好而+睇到系到借題發揮..斷估我地團有咩動新變..唔洗通知你下化..小雪係人妖??你切硬都得la..大隻字就得ga la..得你識我地唔識^___^??我地幾時唔認殺人??殺你咪殺你lo..咁多野講..(記得切a..)哈哈..
回復 支持 反對

/
超大紅字【橫眉】
唔該你同我碌大隻眼睇清楚

注意事項:
-本軍團會定期更新此帖
-如此帖有任何問題.可於MSN搵我.
-誠意邀請其他軍團與鳳舞天翔結盟,有興趣的請與本人聯絡。
-看帖後請回帖
-有意留位入幫者,請留 msn(由於留位人數有限.請有心人士盡早申請)

-本軍團會定期更新此帖  ←see??唔該唔好系到借題發揮a..下次講野..用腦a..
(驚你睇唔明..比埋意思你)就算我地團有變動..只會系到改..唔洗通知你ga..未改的話..就唔該你唔好系到講咩埋d咩"扮正義"a...

-如此帖有任何問題.可於MSN搵我  ←如果你咁熱心關心我地團ge..msn a..^___^冇任歡迎..哈哈

回復 支持 反對

要打就埋黎喇~~ 講咁多托咩~~ 大X把娃娃呀~ 家下無錢咩 你扣得晒D娃娃咪比你扣囉  殺完我又唔會心痛既 ~~殺我多D喇  

唔好再做埋D濕9行為好冇..好X弱智..
你有病我比錢請個醫生幫你CHECK下好冇呀

咁膽嘈唔敢留名?

我係雷刀呀...等緊你^^
回復 支持 反對

條友9成十年未出過火..積埋積埋一肚火..而家要爆出黎喇..

真係登佢可憐...

我唔會歧視佢既..

我好樂意幫佢呢句人兄...

你要出火我比錢你叫雞喇..唔好做埋D小動作@@
回復 支持 反對

原帖由 冷星魂 於 3-12-2008 04:34 發表
不過我而家唔可以用客觀的角度去評價呢個團了,我只係覺得你地同魔塚無咩分別
仲有挖角方面都有一手,同魔塚不相伯仲

咁梗係啦, 因為你地吳魏結盟, 你地識個D人都係吳魏, 我地又只殺吳魏, 咁評價更係低啦, 你好似講緊廢話= =

而我地蜀就得一個, 咁我問返蜀D 人都覺得吳魏都好P K
你講咁多野為乜, 敵國就係敵國, 打你之前要問打唔打得你? 你上戰場會唔會咁?

小弟行不改名,坐不改姓, ID仇恨天, 兄台點稱呼ID?

回復 支持 反對

原帖由 橫眉 於 3-12-2008 21:08 發表

魔塚殺 ...

[[bao_32]] 小雪係人妖第一次聽

回復 支持 反對

原帖由 benbbvv 於 4-12-2008 19:00 發表

[] 小雪係人妖第一次聽

得嗒笑...

話時話呢位兄台, 你係吳我係蜀, 唔殺你我殺邊個? 上面我地咁多個兄弟都講啦, 使唔使同你擺圍酒食埋餞行飯先送你上路啊?

以前我同吳既見到面我都懶理, 玩玩下見到吳既佢地自己衝埋來, 唔通我仲問點解? 衝埋來同我打聲招呼say hi? 玩得呢個遊戲就預左有機會入國, 你入國就預左有機會俾人打, 唔想俾人打既話咪唔好入國, 或者呢係城入面囉, 死左係到瓜瓜叫.

你地d吳又好馨香? 隱身係我地常駐條線吼住人地清日常任出來殺人, 高招囉, 人地搵多幾個黎就閃, 你地咪入吳啦, 去阿富汗幫拉登做遊擊隊仲好囉.

我係度post得就唔怕落名, 我叫Ymme, 係咁.
回復 支持 反對