打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 已關POST

關閉 [複製鏈接]
原帖由 bonaqua 於 19-9-2008 21:29 發表
所以我咪唔會話電腦計數快好9囉-.-

我係話緊你地話人又要自己廢

可惜我冇話電腦^_^?  明?

我是小g

咁我又想問下你有幾勁~_~''

所以呢...而家d勁人都去哂拎新野
而家外掛有時某d模式全p 都冇用=]
回復 支持 反對

原帖由 bonaqua 於 19-9-2008 21:29 發表
所以我咪唔會話電腦計數快好9囉-.-

我係話緊你地話人又要自己廢

可惜我冇話電腦^_^?  明?

我是小g

米系囉!

你自己刀識話電腦快D拉!

如果個個刀WIN到WG既話搵邊個用?

你吾需要理我地技術如何,,我地講既的確系事實;

佢地的確用WG,,不是嗎?

{好心你拉俾人BAN左N次刀仲要死入黎^___^}
回復 支持 反對

原帖由 ☆水水☆ 於 19-9-2008 22:22 發表

咁我又想問下你有幾勁~_~''

所以呢...而家d勁人都去哂拎新野
而家外掛有時某d模式全p 都冇用=]

可能佢自己用緊WG又吾鋸人地鬧0____0[[yoyo_145]]
回復 支持 反對

原帖由 ○Mandy○ 於 19-9-2008 23:13 發表

可能佢自己用緊WG又吾鋸人地鬧0____0[[yoyo_145]]

係咁嫁喇,而家啲小朋友反應真大!!
回復 支持 反對

原帖由 24303090 於 20-9-2008 00:23 發表

係咁嫁喇,而家啲小朋友反應真大!!

睇落反應真的大得還厲害哩[[yoyo_217]]

俾人BAN左N次刀仲爬番上黎[[yoyo_197]]
回復 支持 反對

原帖由 ○Mandy○ 於 20-9-2008 03:13 發表

睇落反應真的大得還厲害哩[[yoyo_217]]

俾人BAN左N次刀仲爬番上黎[[yoyo_197]]

無辦法啦,人地死要面子....冇計!

佢真係[柒撚濛濛食甜筒][[m529]]
回復 支持 反對

原帖由 24303090 於 20-9-2008 03:27 發表

無辦法啦,人地死要面子....冇計!

佢真係[柒撚濛濛食甜筒][[m529]]  

佢好明顯係喇-____-以我所記得佢D AC俾人BAN左好多個-__-笑爆
串又唔夠人串..又要拎番串佢D野黎串番人轉頭~.~都膠膠地..
回復 支持 反對

先問一個問題-.-我話你地班傻仔話人用外掛好9  但係自己又廢
咁我有冇造過                           電腦計數好快好9??

re37

你是否on9? ;P  我d ac比人ban左好多-.-敢問我前ac是什麼?

你地d版主咪又係比我地玩死左;P 你地班廢柴上勁舞溝女姣仔喇-.-:handshake
回復 支持 反對

原帖由 bonaqua 於 20-9-2008 15:22 發表
先問一個問題-.-我話你地班傻仔話人用外掛好9  但係自己又廢
咁我有冇造過                           電腦計數好快好9??

re37

你是否on9? ;P  我d ac比人ban左好多-.-敢問我前ac是什麼?

你地d版 ...

聽您甘講,您玩勁舞應該好勁啦=)如果連自由都唔過200m就米嘈啦
回復 支持 反對

原帖由 lunpkpk 於 20-9-2008 16:12 發表

聽您甘講,您玩勁舞應該好勁啦=)如果連自由都唔過200m就米嘈啦

咁又唔好淨係話人自由- -''
不如叫佢講下自己最勁既紀錄出黎啦A_A
咩模式都好~_~
回復 支持 反對