打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼] 睇下你靈視力有幾高?

原帖由 10293847 於 5-10-2008 09:34 發表
呢個世界上點會有鬼..如果人死左之後會變鬼/靈魂...咁自然動物都會啦..由古代到E家,
都唔知有幾多人同埋d動物死左.再加埋古代到e家果d天災..又珠9族又成..又更多人死去...
如果係咁d鬼魂咪逼到企都冇得企!?所以如果 ...

你甘講都岩~但你應該聽過投胎e樣野- -
你話逼到企都冇得企~我就唔係甘認同
之前聽日講鬼怪旺盛既地方-~-
除非成間屋好大又得幾丁友住-3-
唔係都幾難-3-冇得企~仲有就算佢地冇得企
我地都唔知嫁嗎- -so~你唔可以話冇鬼e樣野
回復 支持 反對

d型a= ="""我係信有鬼==不過佢好多野我都唔會做=.=
回復 支持 反對

我是c型-——到鬧鬼的地方試試
或是d型——請先相信鬼的存在
因為根本沒留意別人的照片表情有沒有改變..
▆▆你的靈視力很低~~你總是不相信有鬼的存在,如果真的很想看..
▆▆還是先改改你的想法
是這樣嗎..還有點兒相信的
回復 支持 反對

a型——天生通靈者

▆▆你的靈視力很強~~~只要集中精神想與鬼見面,輕而易舉就可以看到鬼魂~

= = oh no ~ 別來搞我
回復 支持 反對

a型——天生通靈者

▆▆你的靈視力很強~~~只要集中精神想與鬼見面,輕而易舉就可以看到鬼魂~

驚驚地tim我宜家 [[onion_66]]
回復 支持 反對

a型——天生通靈者

▆▆你的靈視力很強~~~只要集中精神想與鬼見面,輕而易舉就可以看到鬼魂~[[bao_29]]
回復 支持 反對

c型-——到鬧鬼的地方試試

▆▆你的靈視力算普通,但,只要有膽張大眼睛,集中精神,

▆▆到鬧鬼的地方,機會就很大~~

係普通都算好
去呢d地方就唔好搞我啦!
回復 支持 反對

a型——天生通靈者

我一次都未見過A_A
回復 支持 反對

a型——天生通靈者

我都想睇下d鬼係點樣[[bao_36]]
回復 支持 反對

d型——請先相信鬼的存在

▆▆你的靈視力很低~~你總是不相信有鬼的存在,如果真的很想看..

▆▆還是先改改你的想法

呢樣野唔睇都罷啦~  睇左又無人信既
保持神秘感~  唔知有定無先好玩
回復 支持 反對