收起左側

[綜合討論] 由封測帶至公測 吞食王國 風林天下 msn m群

原帖由 online專談小兵 於 1-10-2008 14:17 發表
咩ar    連鬼?

#4-8都是你
不是連貼是什麼

PS.如果容許連貼的話 無視就可以
再PS.充許你用自己的語言. <允許?
再再PS.這是吞食天地2不是吞食天下2

回復 支持 反對

msn m群:group281690@msnzone.cn

大家互相解答問題 互相幫手解任,練級等 多多益善       少少邪惡   充許你用自己的語言...【邪】留話             如想增加條例 請說說

成員:83

好似+msn咁  直接+就ok
回復 支持 反對

msn m2群:group284546@msnzone.cn

大家互相解答問題 互相幫手解任,練級等 多多益善       少少邪惡   充許你用自己的語言...【邪】留話             如想增加條例 請說說

群一成員:100

群二成員:

回復 支持 反對

我都想入ar
咁係唔係加 m2 群 ??
回復 支持 反對

係   msn m群:group281690@msnzone.cn

msn m2群:group284546@msnzone.cn

群一成員:100

群二成員:5

回復 支持 反對

大家互相解答問題 互相幫手解任,練級等 多多益善       少少邪惡   充許你用自己的語言...【邪】留話                如想增加條例 請說說

群一(純聊天,互談心得和本群起的認證團)成員:121  起得好辛苦先可以100上人

群二(供起大團/小團同招人)成員:6

目標:係msn群排行榜頭10
回復 支持 反對

不停連貼都無人做野= =
吞2板係咪無板主架= =?
回復 支持 反對

係推~~~~~~~~~~冇話5比推
回復 支持 反對

原帖由 stephem007 於 12-10-2008 12:51 發表
不停連貼都無人做野= =
吞2板係咪無板主架= =?

係呀, 吞2真係未有版主
但係我覺得你講得岩
推係應該人地推,唔可能自己一個人推既
回復 支持 反對

自己不停咁推有人睇都無用啦= =
仲要賴有道理咁串人....唉
回復 支持 反對