查看: 1360|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 星月仔可吾可以幫下我- -

唉 . 我頭先原本就唸住開多個使用者 ..
之後開完唸住重開機啦 . 但係開完機部機d野吾同晒
原先果個使用者係冇左 . 得番岩岩開果個 . 搞到我開吾到勁舞 ...
唉 T__T 點算 我吾想冇得玩勁舞=   =!
回復

其他乜都用到 . 正係開吾到勁舞-  -慘
回復 支持 反對

咁你唔系有原本個使用者 ac咩?
你可以去新開個使用者 ac 入下面個地址~請自己改你個名~因人而異
                                   |↓|默認使用者名|↓|
C:\Documents and Settings\Administrator\桌面
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

如何開唔到勁舞?
回復 支持 反對

好開心牙. 你ON左
你可吾可以ADD我MSN傾
我同下面果個POST係差吾多
http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007021901388
回復 支持 反對

仲有=.=你岩岩仲問我BU玩幾分果個=.=
係我黎-   - 果陣我搞緊個使用者-0-
唉 . -/\-
回復 支持 反對

原帖由 星月仔 於 3-10-2008 23:28 發表
咁你唔系有原本個使用者 ac咩?
你可以去新開個使用者 ac 入下面個地址~請自己改你個名~因人而異
                                   |↓|默認使用者名|↓|
C:\Documents and Settings\Administrator\桌面

就係開新果個之後吾見左原本果個 .
張新果個改番原本使用者果個名又話個使用者係到 '
但係開機果陣入左岩岩開果個使用者=.=
加我MSN傾-00- .. v.-0717@hotmail.com
回復 支持 反對

=.=仲未0N嫁 ...
我仲等緊你-[]-''..
我吾訓等你吧0.0
起身加我MSN傾-33-我等到的 ..
回復 支持 反對

希望你幫到我啦-   -
幫吾到我又要拎出去叫人搞-   -
晒人力物力了-333-'' 仲有更新0.0 我想快d玩=,=
吾該識既幫下我T___T'' 我願意比番點你=.=
回復 支持 反對

推推推×3OOO!!
等星月仔0n[[bao_34]]
回復 支持 反對