查看: 11624|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

本版主終極搵game活動(第一期)

我由三國志全系列(一)到(四),已經搵左唔少game,但是現在我已經搵左超大量的三國game,得番小小未搵到
現在本人要出1000樂點一隻game
300-500樂點求免光碟

求game範圍:

超時空三國英雄傳--蜀魏爭霸 即時 PC
超時空三國英雄傳--孫權制霸 即時 PC
赤壁大戰 PC
三國鼎立 櫻井秀明 策略 PC
三國賭神傳 棋牌 PC
三國風雲 世紀縱橫 即時 PC 1996.12
三國風雲之風雲變色 世紀縱橫 即時 PC 1999.2 資料篇
三國風雲會 大宇科技 紙牌 PC 2002.12
三國演義2 智冠公司 策略 PC 1996.8
三國坦克大戰 娛動工廠 益智 PC 2002.6
三國志大戰 世嘉公司 動作 街機 2005.03
三國志蜀漢英雄傳 安峻科技 角色 PC
三國之星海風雲--孫權的野心 DongSeo 即時 PC 1999  
新·三國戰紀之七星轉生 IGS 動作 PGM 2003
世紀三國 尼奧科技 網絡 PC

就是上面一系列的game,如果找到e d game就有1000分1隻

免光求檔:
徵天風舞傳三國志異
三國群英傳4(唔好俾破解方法)
回復

我想問....d樂點係你自己出定係加?
回復 支持 反對

原帖由 [H]神之判官 於 8-10-2008 10:33 PM 發表
我想問....d樂點係你自己出定係加?

私人名義,用自己分俾
回復 支持 反對

woo~~~勁野!
回復 支持 反對

原帖由 [H]神之判官 於 9-10-2008 06:33 AM 發表
woo~~~勁野!

不過要搵到e d game是接近不可能(除非買正版碟),因為我已經用過很多搜尋網系統搵過(yahoo,google,迅雷,百度,flashget,lalulu),好難睇少左幾頁
你們可以買碟再燒成mdf上傳俾我就得(1000樂點好值錢[[yoyo_113]] )
回復 支持 反對

why 你搵果d game 我一隻都未聽過=.=""
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

1000樂點有幾值錢.我諗無人會咁無聊故意去買正版.再燒俾閣下。

除非佢原本有.當然不排除有好心人。
回復 支持 反對

其實上面d game聽過都已經好勁.....
回復 支持 反對

原帖由 無名方士 於 9-10-2008 09:53 PM 發表
1000樂點有幾值錢.我諗無人會咁無聊故意去買正版.再燒俾閣下。

除非佢原本有.當然不排除有好心人。

我見過其中一d game係大陸拍賣網有得賣,不過冇$[[yoyo_133]]
回復 支持 反對

三國風雲我之前有隻碟
but唔知係唔係你要個隻
而家隻碟比我唔知放左係邊-.-
回復 支持 反對