打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼] 7分鐘讓你感受世界末日的真實

射核武果時= =
禁似未來戰士3 射核武果時= =
回復 支持 反對

有一段片段係未來戰士2剪出黎的[[bao_35]]
回復 支持 反對

世界會比D鍾意打仗個D人毀滅
回復 支持 反對

沈?基石??酥机www.df024.com食品机械生?厂家

02424327539沈?基石机械??酥机JS??酥机厂家DFJX?耳酥机www.df024.com

??酥机厂家JS??酥机DFJX?耳酥机www.df024.com沈?基石机械??酥机

02424327539沈?基石机械??酥机JS??酥机厂家??酥机厂家JS??酥机

02424327539沈?基石机械??酥机JS??酥机厂家JS??酥机DFJX?耳酥机http://www.df024.com

??酥机,?耳酥机,?耳酥机,?巴机,??面机,空心面机

沈?市基石?方机械有限公司??制造食品机械??酥机,生???酥机,?售??酥机等系列?品,倡?小本??,是我?的基本定位和目?,我?走?的每一步?然?????辛,?扎扎??,?踏?地, 我?懂得??的??,所以我?珍惜?在的?之不易,我?始?遵循:勇敢?新,不?增?,努力,?展, 恪守承?,我???不??拓,走持??展的道路,??出更新,更完美的?品?奉?社?, 希望在前?的道路上,有更多的人与我??手并?,共??煌!

厂家网站: http://www.df024.com

?系??:024-24327539 024-24837773 024-84311113

?真:024-24320557

??酥机,?耳酥机,?耳酥机,?巴机,??面机,空心面机

?品?明:本?品以面粉?主料,通?更?不同的模具,可以生?出多种花??型的小食品,如:?耳朵、??、?耳型、空心面、??面 、?巴、??、海螺、花生等不同的美味食品。是中小型食品加工厂和?人用?理想的致富??。?机均有??使用?明?,加工操作工?。本机配?6?模板,可生?6种不同的食品,如客?需要其他模板的?,可以与我??系??,我?常年供?。

Ⅰ型:
??:220V
配用?力:1.5KW-2.2KW
配用皮?:A型三角?
生?效率:20kg-30kg/小?
外型尺寸:450mm×500mm×790mm
机?重量:75kg
回復 支持 反對

事實上 ,這一切都是在很久很久很久很久......之前 ,就預言了的事 ,而那個預言 ,
正正就是啟示錄(我不是真正的基督徒 ,是因學校......) ,
啟示錄中的文字和說話都是令人無法理解......
直到我睇到一個節目 ,有關啟示錄 ,只要將啟示錄中的所有事物現代化後 ,
文中的事物就會有如現身於眼前 ,就如:有馬頭的蝗蟲=軍用直昇機--亞柏奇直昇機
啟示錄早就說明了人類是自取滅亡 ,只是沒人會去注意而已 ,
人人都說世界末日是由上帝安排 ,但我就認為 ,就算沒有上帝安排 ,人類都會自己安排這場"劇"
回復 支持 反對

無人類就唔會咁...
wongwing88 發表於 14-10-2008 08:44

係囉,係到諗咁,好唔好用d核武黎炸死晒d人類
回復 支持 反對

超~
如果果陣投放核彈
咁一定係戰爭發生緊
如果戰爭發生緊
點會仲有成班人仲咁悠閒去玩.同埋仲係度行街啦
.
61087815 發表於 14-10-2008 17:52

如真你所講的核戰,真實就可能係好像片所發生的事一樣(D人係倏街到行),(要打核戰鬼會同你講)   你有冇見過有個人要殺人之前同要殺的人講:[我要殺你] (腦有問題的人可能會)   人係因核戰而滅亡叫好啦(因一定死),好過比大自然滅亡. . . . . .
回復 支持 反對

我睇少少就唔想睇,]
但我都認同人類真係`衰
回復 支持 反對

睇左真係好真.....驚驚- -唔敢生仔
回復 支持 反對

可怕[[bao_29]]
回復 支持 反對