查看: 8221|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

偃月 4ser (冰封領域)...收25lv up人士,誠招玩得吹得既人入

偃月 4ser (冰封領域)...收25lv up人士,誠招玩得吹得既人入

團長:        
            LMI

副團:      
                 靈龍
團員:
       冰偉
                                                                  司馬蒼月
                                   乂謝拉特乂
               無際的青空
                                                        血色戰斧
動感達人
                               成島亮
                                               卍天之痕卍
               肛門吹雪
                               Kenny仔小糖兒
           嘟嘟
                   ↑以上係m群既成員,仲有部份唔記得叫咩名 :p

新增條件:入團之後..1week後要有1000貢獻

回復

細佬我琴日開始玩..依家18 lv...
係夜貓一名..只會凌晨4點至朝早10點online..weekend另計..(其實係因為依家係美國讀書)
可以既話想入團 @@"
回復 支持 反對

我要入 ser4 幾時密得你 同埋點打你個名
回復 支持 反對

喂喂....你唔記得左我呀...我係6道呀....喊
回復 支持 反對

本團會招d女仔先(太多男仔會失平衡- -無女先再另作打算- -)
回復 支持 反對

未加我囉......................雨宮
回復 支持 反對

咁算啦..我入其他團好了...thx~
回復 支持 反對

頂上去先,e+團仲收人ga
回復 支持 反對

再頂上去,版主呀,del左條友d帖啦- -唔關事又post- -
回復 支持 反對

32lv鬼謀入唔入得@@?
回復 支持 反對