打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 今日同精銳戰羊打夢三 未見過咁燥既人

原帖由 lla032395 於 8-11-2008 22:13 發表
有時人證比物證更重要

引用法證先鋒2某名句 : 環境證供比十個證人還有說服力 因為環境證供不會說謊

(不是在幫任何人)
回復 支持 反對

原帖由 ‵★淺月夜ζ 於 10-11-2008 18:12 發表

引用法證先鋒2某名句 : 環境證供比十個證人還有說服力 因為環境證供不會說謊

(不是在幫任何人)

人地話"有時"嘛.人地用有時, 一時同埋可能呢3個詞語就玩曬架啦,咩point都唔夠佢講
而家咪"有時"囉,反正人地講曬.做埋討論講者,佢定埋人地咩時間應該做咩
你再質疑佢人地又會"討論"你係咪有精神病架啦~

原帖由 lla032395 於 9-11-2008 15:12 發表
只不過是討論
你洗唔洗咁緊張
呢到當中有冇羊群心理我唔知

我突然討論你個樣衰唔衰,你有冇偷過bra,會唔會好唐突呀?
你冇啦啦咁討論有冇理人感受?
緊張?你又何以見得呀?回post就叫緊張?
你又要討論我緊唔緊張呀?遲下使唔使研究戰羊今日有冇去廁所呀?

我再問你,你邊位呀?
我躁唔躁咁個人既事使你個路人討論?

我而家擺明串你呀.答我啦,路人.你邊位呀?

回復 支持 反對

我入你場同你玩見你咁躁
又爆哂粗咁冇啦啦又彈我
你至小同我講返句啦
冇啦啦彈我機
我又冇玩lag
仲有我唔係路人囉
回復 支持 反對

原帖由 lla032395 於 10-11-2008 22:13 發表
我入你場同你玩見你咁躁
又爆哂粗咁冇啦啦又彈我
你至小同我講返句啦
冇啦啦彈我機
我又冇玩lag
仲有我唔係路人囉

原帖由 lla032395 於 7-11-2008 17:28 發表
的確我係有錯
我都講聲對唔住
但係你可唔可以改下你d壞脾氣
入你場都覺得你係個好燥既人

前後矛盾
你已經認左因為自己問題而被彈同指責

而且當時絕對係冇冇啦啦彈你.係指責你既新手行為後,你仲話番我地
同埋前面已經講得清清楚楚,你係睇清楚拉人條款才入.你都認左你做出新手行為.彈人應該唔係冇啦啦了吧?

你唔係路人係邊位呀?
哦!網路判官大人下話?
我躁唔躁要你判,要你管.我今日有冇屎阿都要你"討論",right?

你重覆完你個o的比人擊破曬既pt未呀?
你逃避完未呀?我問左你好多次啦.

你答我呀!
你憑咩管我躁唔躁呀?
你憑咩係度大聲叫囂話你有權管人地芝麻綠豆既事呀?
你係世界主宰呀?任何對錯與否都要你過問呀?

你只係一個唔睇拉人要求,新手入神場搞事,之後仲要上論壇屈人,自我中心既小朋友咋
上網前做曬功課未呀,判官大人?

回復 支持 反對

如果某人連噪也包容不了的話, 小朋友極了(笑)
回復 支持 反對

老老實實,我認識戰羊已有一段頗長的時間
雖然彼此都不知大家的長相,可是有時卻有一種比現實朋友更投緣的感覺
透過msn,aoc的接觸,從字裹行間可以感受到戰羊是一個大情大聖的人

正如大家所說,他有時會比較躁,可是他絕對躁得有理由
當他遇上29的時候,就會發狂,而且語氣更是迫人
但我深信當很多人遇上29時,都會這樣吧?

你不要要求每個人都像佛陀耶穌一樣打救29,細心引導他們步向高手之路,戰羊沒有義務,更沒興趣
既然戰羊拉的是專家級,技術強差人意的29入內玩,應已有被人責罵的心理準備吧
自己死去還不夠,還要引王害死他人,被人鬧是理所當然

戰羊的技術已是高手之列,每次和他一起玩竹林,快速工人村時,往往合作無間,能產生一種奇妙的化學作用,其他人是無法比擬的
有一個技術比你高的人帶住你玩夢3應該開心先係,如果唔係你一世都爆唔到機
回復 支持 反對

個帖真係長命,搞左咁耐都未搞完
回復 支持 反對

戰羊可能係一個高人

但係佢一定唔會係聖人XD
回復 支持 反對

原帖由 馭影靈風 於 14-11-2008 14:11 發表
戰羊可能係一個高人

但係佢一定唔會係聖人XD

我只知道佢係一個扮勁的廢人
自己搶哂就得, 人地搶就比佢X
自己又唔識拉, 拉一大堆黎又話人唔打王
之後死左又賴人....

補充一點: 我認為如果有一大堆兵+王追緊過黎既時候, 清小兵再打王係減少傷亡的最好方法
              負責拉既要知道自己唔會係主力打果個, 集中拉就好, 等其他人幫打, 特別係用馬果d....自己成日掛住打一定好快死, 贏唔到

回復 支持 反對

可見你是一個夢3新手,當王追殺緊你同伴時,你應該馬上幫忙,而不是只管著自己,打兵仔加金
如果唔係,你同伴死左之後,果隻王好有可能會再追住下一個黎殺
回復 支持 反對