打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼] 架勢堂節目拍攝到【南固臺】靈異照片

冇咩特別,又係角度問題
回復 支持 反對

真係睇唔到-,-
太黑啦..
回復 支持 反對

因太暗的關係,令我睇唔到!
回復 支持 反對

完全見唔到有人坐係到-.-
回復 支持 反對

睇唔到= =\"  可能我眼力不好
回復 支持 反對

=.=...
岩岩禁左段片睇,睇完關左個網佢,點跳佢係咁彈返出來...連部機都lag埋= =
係咪好邪
回復 支持 反對

沈?基石??煮www.24327539.com食品机械生?厂家

02424327539沈?基石机械??煮JS??煮厂家DFJX??煮www.24327539.com

??煮 024-24837773免?提供技?DFJX??煮www.24327539.com

??煮的做法02424327539沈?基石机械??煮??煮做法JS??煮配方

02424327539沈?基石机械??煮JS??煮厂家DFJX??煮www.24327539.com

??煮的做法   ??煮做法   ??煮加盟   ??煮配方

沈?市基石?方机械有限公司??制造食品机械??煮,生???煮,?售??煮等系列?品,倡?小本??,是我?的基本定位和目?,我?走?的每一步?然?????辛,?扎扎??,?踏?地, 我?懂得??的??,所以我?珍惜?在的?之不易,我?始?遵循:勇敢?新,不?增?,努力,?展, 恪守承?,我???不??拓,走持??展的道路,??出更新,更完美的?品?奉?社?, 希望在前?的道路上,有更多的人与我??手并?,共??煌!

?系??:024-24327539 024-24837773 024-84311113

?真:024-24320557

厂家网站: http://www.24327539.com

六格??煮、十二格豪?型??煮 : ??煮是?自日本的,但是??有放?日式料理的矜?。反而是?朴而有味的,在??很多地方的超市,美食??之?的地方都能?到.??煮是???味?煮食品。主要?深海??与蔬菜做成各种串?煮。几年前在全?各地都有了??煮,第一次吃也???得味道很淡,第二次吃才?品出?味,第三次再吃?就很?忘?那种味道了。此?才算真正?悟到??煮的妙?.蜡?小新常?要吃"甜不辣".嘿嘿.?也是??煮的一种.
??十二煮原料:包心丸、目?丸、玉米棒、北海翅、蟹肉棒、??棒、一?棒、??卷、海螺丸、干?串、??丸。
??十二煮??原料:?、姜、?酒、味精、食?、?精、胡椒粉、小茴香。
以上配料?供?考,各大餐市?均有?售。也可以根据自己?地?味小吃?行?配.

?能型6格??煮:

型?:840-1

??:220V

功率:1.5 KW

外形尺寸:460 x 290 x 310mm
回復 支持 反對