查看: 2732|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

玩evo真係可以玩到咁賤家

又係~肉手~同佢個fd
佢地d衰格野真係愈爆愈多
大家先睇下呢個post
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3336970&extra=page%3D5
‘佢唔只連帖,仲不停講大話
唔圍人仲成日俾人圍,笑死人啦
仲話圍冇所謂唔好咁多人圍添
仲話自己俾人圍到玩4v4,好小玩ffa同2@4
不過日日都見佢開ffa2@4lo
玩2@4就出口術5圍2
玩ffa仲威水,不過睇埋佢個fd幾無恥先講
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3503415&extra=page%3D1
跟住落黎就係今日發生既事啦
第一場ffa,1p奇怪咁樣t左個8p俾第2個人入
之後1開波食8p食到哥王都仲洗近
但係又唔殺8p,之後合左鐵,就同8p艾一齊圍我啦
又用炸又艾鐵圍牙提格咁
之後俾鐵偷死左,算啦,下場啦,當自己唔好彩
不過第2場,終於發現一件奇怪既事
1p又係t左8p俾第2個人入
之後1開波8p又係送成隊弓兵俾1p
有咩可能弓打裝甲步,1p會狂食家呢,我同2p打又冇去佢果度bo,
7p又冇去1p度,大家都知咩事啦
跟住送分愈黎愈明顯,1p既分係直升機咁升,
呢個時候,7p發現左,8p蒙輕騎,基地不停出現大量死屍
但1p係格黎個bo,去8p屋企打,點解8p有咁多屍,
1p就得幾條屍呢,大家都知咩事啦,又係呢2個賤人
之後,我密頻講哂俾全場聽,叫埋佢地睇屍
6,7,2p就聯手打8p,我同5p就打1p
之後8p玩洗頻,彈左個對話果時我就質問佢啦,終於認左係1p個fd
睇番第一個post,足以證明1p係大話精,
而佢個fd亦都係極品,以下係cap圖

8p洗頻後親口認係1pfd果張原來出左個框框之後係cap唔到圖
其他p見到入黎做下證

先睇下佢個樂古acc名,又係佢牙

先睇下佢個樂古acc名,又係佢牙

第一場,睇下1p個分同8p個分,8p仲係我殺既,1p都唔捨得殺佢個fd

第一場,睇下1p個分同8p個分,8p仲係我殺既,1p都唔捨得殺佢個fd

睇埋成就表就好清楚第一場既事,雖然仲未證實到

睇埋成就表就好清楚第一場既事,雖然仲未證實到

1p升得幾快牙

1p升得幾快牙

8p被聲討之後洗頻

8p被聲討之後洗頻

又到成就表,8p幾威水

又到成就表,8p幾威水

1p借8p極速升城術,1p馬雅,8p出弓,1p出步,但1p咁既極速升城,真係唔係fd都做唔到

1p借8p極速升城術,1p馬雅,8p出弓,1p出步,但1p咁既極速升城,真係唔係fd都做唔到
回復

我比8P笑死,明明1P,7P,6P,2P都有入佢基地殺佢D兵
佢居然話人3V1唔係話4V1
笑到我...
回復 支持 反對

估唔到而家仲有人會咁玩送分
條友係咪無聊得制= =
咁玩完全冇意思lor
回復 支持 反對

我對廢人冇意見

x佢地會影響自己的名氣
回復 支持 反對

原帖由 風之不死 於 7-12-2008 21:42 發表
我對廢人冇意見

x佢地會影響自己的名氣

佢地互送到出埋口術叫人圍,你再勁都唔夠打個bo
回復 支持 反對

都唔明咁樣玩有咩好玩-.-
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

有品既人係唔會明白無品既人
回復 支持 反對

我係5p 一直比4p打緊-3-...只係知18p應該同伙人
1p5分鐘飛雞- -之後周圍食 好快就哥王  我同1p打過幾次
佢咁水皮 邊有可能快過人地升- -一定係fd囉佢同8p

回復 支持 反對

原帖由 馴獸魔 於 8-12-2008 21:07 發表
我係5p 一直比4p打緊-3-...只係知18p應該同伙人
1p5分鐘飛雞- -之後周圍食 好快就哥王  我同1p打過幾次
佢咁水皮 邊有可能快過人地升- -一定係fd囉佢同8p

睇8p屋企d屍都知咩事啦
回復 支持 反對

條友都幾威...
打機打到咁...
一睇就知係小朋友行為
回復 支持 反對