查看: 4595|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] White Christmas. 大揭秘*`-_-v

-_-v`yoyoooo
雖然遲左少少-_-! 不過都merry christmas`! ((迷:遲好多囉唔該
係星夢貼圖比賽講過話會開po比你地睇some of the version-_-.

比賽圖:
White Christmas`白就夠白-_-但學小芷咁講.冇聖誕氣氛~~`

version1:
最最最最原本既idea`本來想整個故事..
但-_-..要逐頁整太煩.而且淨係1頁張圖都大到~_~
so淨係整左封面同第1頁既1半就放棄-_-

cover.超級無敵的鍾意呢張圖!! 有點外圖風feel-_-v

page one

version 2:
Snowy Christmas
呢張開始就開始接近比賽張圖了`
不過見左邊d花好似唔多關聖誕就改左做鈴鐺`

2`我覺得呢張ok ga-_-.不過好似太紫咁囧

3`好有聖誕feel ge1張-3-`不過d人太過暗咁

4`稍微覺得上面個張太花`同埋隻人太暗`所以去左某d tt既色`同埋加左層彩色既柔光

5`呢個version ge final-_-.不過美中不足的是下面..太花了`

version3:
無聊得制就刪下version2少少tt-_-點知覺得ok.就變左ver.3
同埋去左成張色-.-同擦番少少色出黎又覺得幾岩白色聖誕個topic..

1`刪左tt之後既樣.好鍾意呢張.好有我既style-_-v
誰不知-_-好多人都話太白...同埋d字怪.所以最後改改下變左比賽張圖個look喇囧

比賽原圖:

-_-.呼.原本得兩張圖`po左咁多張! 正xd
今次比賽-_-總覺得揀錯圖黎比賽囧..唉!
如果大家sup me ge-_-就投我1票喇 ((扁

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
siu芷 + 6

查看全部評分

回復

咁鬼靚-0-"輸硬
回復 支持 反對

唔錯的說
^^+油
回復 支持 反對

2# 叛逆Rex′
問題係我交個張-.-唔靚
回復 支持 反對

2# 叛逆Rex′
Janelle`:3 發表於 6-1-2009 19:19

志在參與姐.
你都好比心機去整喇
回復 支持 反對

4# Janelle`:3

我覺得已經好靚喇wo 0.0"....
不過如果個題目唔係set左white christmas
我會鍾意第3,4張多d, 因為隻色 a_a...
回復 支持 反對

2# 叛逆Rex′
Janelle`:3 發表於 6-1-2009 19:19

您攔個張唔系好靚-3-
多謝-_-v..唔知點形容-v-
岩嫁啦~.~自在參與吧=3=交張原圖去比我令獎(講笑 囧rz..)
回復 支持 反對

7# 叛逆Rex′

鼠鼠同我一樣, 發覺交左果張先唔靚 =.=

交左先發覺原先未改果張仲好 -.-....

晏d我都開個post貼一貼原來果張出黎,, 順便呃下分先 a_a...
回復 支持 反對

M0use戈張好令... >___<
我原本戈張都吾係甘的-.-
我整戈日...-  -我拖把..係我就黎整完戈陣...
...個拖把壞左... -/\-...電腦山左..我未save...-__-...

戈陣勁dn- -冇咩心情整lu= ="
我交戈張醜死>_____<!!
回復 支持 反對

我鍾意你簽名張banner `!

version1
本書0.0好正 ! 差在有冇多幾頁慢慢睇xd?

version2同3 ..
好有feel, D色好柔望落去舒服 . SO GD !
回復 支持 反對