打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 大家小心乂影月乂昆狗尼嫁專帶人升

睇黎e條友唔係好人=] 大家小心d
回復 支持 反對

睇黎e條友唔係好人=] 大家小心d
夜月朽 發表於 16-1-2009 20:56

你都唔係好人=]
回復 支持 反對

我好唔好a_a+
回復 支持 反對

我都試過啦.....打左15min....佢又係話食飯....話一陣+多15min比我(仲有1hour)
跟住就off左....之後搵到佢....咪叫佢帶我.....佢係到一隻一隻咁吉.....點知打左35min(仲有25min未打)
佢就落甲...話唔打...要我比多8m佢先打...咁我就吹雞.....吹左人黎先打.......(等左15min)(仲有25min未打)
點知佢打左10min就話夠中(仲有15min未打)....之後就走左.......
大家小心..佢仲有一個fd....叫....真命天子....
我而家叫左人...見到佢兩個一次(乂影月乂,真命天子)...見一次搶一次
但希望咁多位老手.....見到佢唔該搶佢怪...唔好比生意佢做
乂影月乂比左佢個e-mail我....希望大家小心
sotimothy328@hotmail.com
回復 支持 反對

佢呢排又做左搶狗 懶係兔紋勁係咁搶怪啦
回復 支持 反對

佢呢排又做左搶狗 懶係兔紋勁係咁搶怪啦
jadelamlam 發表於 18-1-2009 23:13

佢兔紋m幾比我鋼紋1m7 搶番囉7.7
兔紋比呢d人用...廢到呢=]
回復 支持 反對

條友跟本就係霸道~~神咁早開隻ac係到話本場有人...毛都冇多條=0= 跟住無喇喇見到有人想爆又比佢用粗口問候囉@_@
回復 支持 反對

有兔紋其實好易搵錢....
但係都好易攞黎昆人錢--"
睇你點用~.~"
最衰我冇...不過我都有帶人吸魔地
當引多D補番數囉
回復 支持 反對

我經常見佢係台地升lv z_z
去做佢吧-0-
回復 支持 反對

條友不嬲成日昆人架啦=﹏=
之前我自己帶另1個AC+1個人都比佢搶埸....
之後搶完埸過一陣又唔係到.....
果個真命天子成日幫佢招人黎吸添~!
回復 支持 反對