樓主: zxcvbnm0147
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新年- -

新年.. 星夢又會出野昆人?
今次唔知係出~ 頭??背??set??定坐騎呀??
星夢d 坐騎好型- - 蜜蜂形...C子形... 馬仔... 下次再出~ 會出狗ma  - -?
傳說中既HKD戰士... 又會係星夢再次出現@@??

對HKD戰士...同膠GM 既行 ...
zxcvbnm0147 發表於 14-1-2009 18:25

星夢出新野就話人昆野,吾出新野d人又話悶,咁想點-.-?
出既野吾一定糸昆野,星夢用枝槍指住你個柒頭叫你一定要買?_?
如果你話吾買既吾夠人打,,咁你不如吾好玩星夢啦-.-出乜柒野都叫昆?;P
回復 支持 反對

星夢出新野就話人昆野,吾出新野d人又話悶,咁想點-.-?
出既野吾一定糸昆野,星夢用枝槍指住你個柒頭叫你一定要買?_?
如果你話吾買既吾夠人打,,咁你不如吾好玩星夢啦-.-出乜柒野都叫昆?;P ...
‵★螝﹢蠍〃° 發表於 15-1-2009 11:52

不嬲星夢出野為左昆錢嫁啦- -+(唔昆錢點做生意~點KEEP住隻GAME-口-?昆係一定既..)
係嫁佢唔出新野會悶嫁- -但係點解佢出既野樣樣用hkd呢-﹏-?
吾買既吾夠人打<~~-__-+之前d黑文咪又係之前用點埋既~你無黑文~真係打鬼打馬lor~口~(你應該比我清楚啦)~星夢昆錢好多人都知a_a"又唔洗下下串到禁盡先xD
回復 支持 反對

不嬲星夢出野為左昆錢嫁啦- -+(唔昆錢點做生意~點KEEP住隻GAME-口-?昆係一定既..)
係嫁佢唔出新野會悶嫁- -但係點解佢出既野樣樣用hkd呢-﹏-?
吾買既吾夠人打 ...
killeralan 發表於 15-1-2009 22:11

未係-.-"星夢有幾食水深就好多人都知..如果佢今次新年有部份唔屈我諗我都會玩下..(就玩唔屈果部份)
回復 支持 反對

未係-.-"星夢有幾食水深就好多人都知..如果佢今次新年有部份唔屈我諗我都會玩下..(就玩唔屈果部份)
Tsuna 發表於 15-1-2009 21:16

題外話:估唔到你智天使有玩星夢BO=0=...我係叫你做MODEL比我C裝果個xD
另外-__-"如果佢出新既年魔手錦就爽yy lor
話曬星夢既魔手真係最勁係年魔手..
會甲都勁過武手~唔知佢新年會唔會出多套新年機甲呢xD
回復 支持 反對

吾買既吾夠人打 ...
killeralan 發表於 15-1-2009 22:11

咁又未必喇,,你都識講,佢出野糸為左做生意,佢吾出既,咁仲有咩好玩?星夢日日如常??糸人都悶啦咁..
如果佢吾出既話,等汁泣吾洗玩,對大家又有好處??仲有,佢出新野吾洗咁悶都好過大家糸度悶到發臭啦,
仲有呢,出呢D新野就一定要用點數買架啦,你吾買既,冇人怪你,你買既就話人昆你錢?:lol
同埋,點數可以用星錢買架嘛,如果佢D野咁勁都吾用點數買,做任就得既話,咁會對其他高手好吾公平
回復 支持 反對

咁又未必喇,,你都識講,佢出野糸為左做生意,佢吾出既,咁仲有咩好玩?星夢日日如常??糸人都悶啦咁..
如果佢吾出既話,等汁泣吾洗玩,對大家又有好處??仲有,佢出新野吾洗咁悶都好過大家糸度悶到發臭啦,
仲有呢,出呢D新野 ...
‵★螝﹢蠍〃° 發表於 16-1-2009 00:08

所以樓主都係期待下有咩新野出~@_@
順便表達自已認為星夢昆佢錢買裝既不滿..(尼D見仁見智啦~洗錢洗得開心快樂is ok)
你唔應該話人柒頭bo xD~錦樣好HURT嫁MA ><"
回復 支持 反對

.___.又要儲定錢買點
回復 支持 反對

其實我覺得節日出d要點做既任冇乜問題..
最緊要吾好次次都出d一次比一次勁既裝就ok-_-"
姐係限量裝個d野牙~
出節日任點都好過呢d囉
回復 支持 反對

限左量吾好糸重生區度出番我以經好多謝佢
回復 支持 反對

set 鋼 好鬼貴/[]\
差d要賣埋屋企部電視XD (講笑)
回復 支持 反對