查看: 18852|回復: 22
收起左側

[綜合討論] [ 01.19 ]領主宮殿即將開放,討伐流程公開!

[ 01.19 ]領主宮殿即將開放,討伐流程公開!

大家好^^
相信大家都非常期待領主宮殿的開放,早一步挑戰星獸領主,雖然等級只要達到31就可以進入宮殿,但領主的實力實在不容輕視,而且決戰領主的房間有15分鐘的逗留時間限制,想一次征戰就完成討伐?快召集你的戰友,準備好裝備及回復品吧!

第一位領主—「植物領主.弗朗泰勒」的宮殿,座落於饑餓荒地的最南端,只要完成「討伐軍士官」指派的任務,獲准成為討伐軍的一員,就可以參與宮殿討伐。

宮殿內當然有怪物把守,而且必經通道更會出現隊長級怪物。於宮殿中段更需要完成一個小任務,完成後可來到前往「領主之間」的傳送點,之前途經的地方可沒有時間限制喔!認為自己實力不足的人還是先鍛鍊一下好了。失敗了嗎?不要緊,宮殿接受重覆挑戰,只要由你親自喚出的領主在你眼前被擊倒,都算完成討伐啊!

星獸領主還會陸續出現,而「特別裝備」將包括﹕盾牌、遠程武器、魔法武器和物理武器等。請密切關注有關的換領消息吧!

唔知星夢跟住落黎會出D咩野呢--
雖然次次都係屈人機...但係我都好期待/_\

回復

我都想知佢出咩xD
回復 支持 反對

我去到個位- -冇npc係到
回復 支持 反對

o,.o 我唔識做啊 搵人帶我去做 o,o"
回復 支持 反對

我唔識+唔會做~_~[[yoyo_061]]
回復 支持 反對

唔知難唔難做呢..