收起左側

[雜錦] 尋找 歌詞 歌名 及 歌手區

李卓庭-工作狂人歌詞
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

工作狂人 - 李卓庭

作曲:Scott Fung
填詞:方杰
編曲:Scott Fung / 方樹樑@好人有限

心安理得 再不騷不癢
去到會議室 請冥想
當初鬥心 被教育到這樣
擺聽教扮相

從前極愚笨 常常在質問
挑戰一切權威喜愛犯禁
上層沒原諒 同僚沒忍讓
我過份努力才最下等

來取笑我 婉惜我 今天我 很甘心 企和坐
不需要 誇獎我 不驚死鑽木生火
不出錯 很不錯 一改變太易犯錯
終於我 扭曲我 將工作當做工作
見我愛的 更加多

熱情漸淪陷 拋棄滿足感
換來睡眠時光不靠藥癮
做沉默銅像 輸送帶一樣
至有時間來陪我父親

來取笑我 婉惜我 今天我 很甘心 企和坐
不需要 誇獎我 不驚死鑽木生火
不出錯 很不錯 一改變會懲罰我
終於我 扭曲我 將工作當做工作
見我愛的 更加多

(來取笑我)質詢我 低估我 想想我 也無奈
(誰出了錯)天真過 爭執過 辛苦過我被反鎖
(來打救我)怎麼過 先好過 雙親也會明白我
(誰分對錯)K房過 沙灘過 將工作降落一格
(年青快過)太過上心 年青已過

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
kin111 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

打開主題
回復 支持 反對

求歌名

求一首歌歌名!!
他已傷我. 不管你是誰. 為何已為別去. 妻身冰冷中. 為何突然離開. 心如何替代
回復 支持 反對

急求 THE iDOLM@STER - 太陽シ月 既歌詞

急求 THE iDOLM@STER - 太陽シ月 既歌詞,
中文,羅馬拼音 or 日文都ok!
回復 支持 反對

我想要westlife既
I need you
Only love
Tonight
I do
要中英對照的,唔該

新年大放送A_A"
一首歌100樂點,先到先得
回復

歌名:My love - 吾愛
歌手:Westlife- 西城男孩
專輯:Coast To Coast - 咫尺天涯
An empty street 空寂的街道
An empty house 空寂的房間
[A hole inside my heart 空寂的思念深藏在我的心中
I'm all alone 孤孤單單
The rooms are getting smaller 無盡的孤寂壓迫著我
I wonder how 我想知道怎樣
I wonder why 我想知道是何原因
I wonder where they are 我想知道他們的歸屬
The days we had 我們在一起的時光
The songs we sang together 我們共同吟唱的歌曲
Oh yeah 哦 耶
And oh my love 還有你 吾愛
I'm holding on forever 我始終堅持著
Reaching for a love that seems so far 但得到一份愛卻是哪樣遙不可及
So I say a little prayer 我稍稍向上帝祈求
And hope my dreams will take me there 并希望我的夢能帶我到那兒
Where the skies are blue to see you once again, my love 那兒有湛藍的天空還有你美麗的笑容 吾愛
Over seas and coast to coast 漂過大海 翻山越嶺
To find a place I love the most 去找尋一個我最喜愛的地方
Where the fields are green to see you once again, my love 那兒有翠綠的草原還有你醉人的眼神 吾愛

I try to read 我嘗試閱讀
I go to work 我盡力工作
I'm laughing with my friends 我和我的朋友逍遙狂歡
But I can't stop to keep myself from thinking Oh no 但這一切都不能阻止我的幻想 哦
I wonder how 我想知道怎樣
I wonder why 我想知道是何原因
I wonder where they are 我想知道他們的歸屬
The days we had 我們在一起的時光
The songs we sang together Oh yeah 我們共同吟唱的歌曲
Where the fields are green to see you once again 還有翠綠的草原上飄揚的你
To hold you in my arms 我想包緊你
To promise you my love 我向你保證 吾愛
To tell you from the heart 我決不是在撒謊
You're all I'm thinking of 你是我所想的一切

I'm reaching for a love that seems so far 但得到一份愛卻是哪樣遙不可及
Say a little prayer 我稍稍向上帝祈求
I dreams will take me there 并希望我的夢能帶我到那兒
Where the skies are blue to see you once again 那兒有湛藍的天空還有你美麗的笑容
Over seas and coast to coast 漂過大海 翻山越嶺
To find a place I love the most 去找尋一個我最喜愛的地方
Where the fields are green to see you once again 那兒有翠綠的草原還有你醉人的眼神
My love 吾愛

評分

kin111 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

I need you

I don’t know why
Why I did those things to you
What went through my mind
And I don’t know why
Why I broke you heart in two
Guess that I was blind
Baby how I wish you could forgive me
One more time

(Chorus)

And I swear
I’ll be there
Anytime you want me to
I’ll be true
Here for you
Don’t leave me lonely
Cause I need you

I’ve been a fool
Now I see the price to pay
I can’t run and hide
Cause I’m losing you
And my chances slipped away
With each time I lied

Baby how I wish you could forgive me
One more time
(Chorus)

Baby living without you
Will tear me apart
When I know how it could have been
But I don’t care what it leads to
Let’s make a new start
And give love a chance to win cause
Baby I swear
(Chorus)
Baby Baby I swear to you
Anytime you wane me too
Baby Baby here for you

(中文翻譯)

我不知道自已為何
對你做出那一些事
我在想什麼
我不知道為什麼
為何我要傷害你的心
我想是我太盲目了

寶貝 祈求你能原諒我
再一次

我發誓
我會在你身邊
無論何時只要你需要
我會真心相待
為你在此
不要讓我孤獨一人
我需要你
我是個傻子
我現在了解要付出的代價
我不能再逃跑再躲藏
因為我會失去你
我的機會已經逝去
在我每一次的謊言之中
寶貝 祈求你能原讓我
再一次

寶貝 生命中若沒有你
我的世界狀會崩塌
當我知道原來我們可能的結局
我不在意未來的終點
讓我們重新開始
給我倆的愛一個機會

寶貝 我發誓

寶貝 我發誓
我會在你身邊
無論何時你需要
寶貝 為你在此

評分

kin111 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

求家庭教師ed11Sakura Rock 既歌詞><
我睇完120集之後覺得首歌好正...想知佢講乜...同用下d日文...
唔該好心者幫手找找><
回復 支持 反對

想呢首歌 歌詞
http://www.youtube.com/watch?v=He360zuQ4Yc
要中文版
回復 支持 反對