打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 唉...玩左兩日就比人昆...

報警係好.
不過覺得- -一張點..報警..d pc會吾會差你呢-.-"||
叫佢比返星$咪算-_-"....年初1搞埋d甘既野 - -"||
回復 支持 反對

落案吧-,-..毫無後悔之心的樣子-口-..你有影到相又有張點卡在手 實 幫佢開到年a_a
on msn都唔應機-口-..可能冇$還a_a`
回復 支持 反對

報警係好.
不過覺得- -一張點..報警..d pc會吾會差你呢-.-"||
叫佢比返星$咪算-_-"....年初1搞埋d甘既野 - -"||
‵白羽★希〃 發表於 26-1-2009 19:25

有道理-,-
班差佬以為我係度運吉-,-
回復 支持 反對

落案吧-,-..毫無後悔之心的樣子-口-..你有影到相又有張點卡在手 實 幫佢開到年a_a
on msn都唔應機-口-..可能冇$還a_a`
steven223 發表於 26-1-2009 19:26

-,-我都覺得有古怪ga la
第一次易個時明明話1200m
後尾比赤s+ 570m
佢呢家赤s+570m 換兩張300點...賺到佢笑...唉...
怪自己戇居-,-
回復 支持 反對

下次搵D熟人放點嘛=﹏="
不過佢要為果300點整臭自己AC...都低佢死啦= ="
回復 支持 反對

下次搵D熟人放點嘛=﹏="
不過佢要為果300點整臭自己AC...都低佢死啦= ="
嘈嘈閉OoO 發表於 27-1-2009 06:20

咪系-v-`...佢想搵人幫佢開年a_a
回復 支持 反對

收點搵d好信譽喇樂古交易區大把
回復 支持 反對

星夢好多昆狗架-,-  1個月我比人昆兩次   強吧-.-v
回復 支持 反對

玩online game教精你地..
切勿輕易信人=]
由我小學4年級第一日玩online game開始我就對game既人好有戎心@.@
放ac/野時,,一定先錢後野,佢吾比錢先我吾放,大不了叫佢上樂古問信譽
收ac/野時,,一定先野後錢,佢吾比野先我吾收,大不了叫佢上樂古問信譽--

可能我成日見到有人開p0話比人昆呢樣果樣,,so..戎心出來了^^
只有熟到出過街/傾過n年電話既我先會開始信- -(現在有3個^0^)
回復 支持 反對

真係funny,邊有人會先點後錢,識就話姐-_-
回復 支持 反對