打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 自重俾人爆ac都唔想玩夢...

爆ac原因係因為自己聰明...因為人地叫我俾ac佢,我叫佢俾先,
佢俾左,之後入唔到就話因為佢on緊入唔到,我信佢就俾佢,第二日就出事-_.-|||
發覺好多小朋友都咁曬小手段呃人野,呃卡盒呀,呃點呀,呃裝等等...
好人真係唔覺有,除左某一個小姐好好人係我20lvo個陣送左45lv古紅+5俾我同一個朋友Billy.
我覺得小朋友真係要做好d啦...咩搶豆呀等等~我見到都想笑,原來搶豆都有得玩-_,-!
搶不如自己打- -++就算要搶不如同人組隊再慢慢搶,可能有人會多謝你呢a_a
回正題,我發覺重玩好難...我叫咩名?- -
小亞當
回復

同意樓主講法;我都比人昆左1張98蚊點卡;
戈個人又話入唔到;叫我比埋第2張試下;
我沒比到;之後佢0ff左;佢離線我鬧佢;
0n返仲大條道理話我;真系入唔到;昆我做咩;
我就上過戲谷;佢話個號已經入左;同返戈個人講;
佢就即刻沒野講;知道對於學生尼講T_T
唔計生日;利是;零用錢又好;點樣先可以賺返戈1百蚊;
另外張點我都算;平d賣比人睇有沒人要;
反而;有時年幾愈細;就愈信唔過;
14歲既小弟弟[; ,<賣家;昆
回復 支持 反對

唉!!
呢d只可以怪自己
係game入面冇乜人可以信 就算同家族ge都要諗諗先
我個fd係家族比左個ac人  有一日唔見左1x個高s同500m
佢問佢地fd有冇攞左佢  佢d fd話冇  佢都冇哂[符]啦
回復 支持 反對

所以要 提 高 警 覺 啦@@ 下次唔好甘易比ac人 小心d 甘就唔會比人爆ac 直於點數e d 更+唔好比人啦 一係等佢比左$$你先 甘會好d 同 埋 搵lv高的人 可信度會高d
回復 支持 反對

首先...
唔好咁易信game入面d人...
人地就算點問你拎ac都好...
唔好比...
比左就盡快改番pw吧...
第2...
定期用防毒掃下...
如果有木馬就算冇比ac人都會有機會比人爆到ac...
回復 支持 反對

唔好輕易相信人!!!有的人係好陰暗!!
回復 支持 反對

最好就係唔好換ac@@
回復 支持 反對