查看: 5917|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【轉貼】遊戲截圖

o係其他地方見到有人post左in game圖出黎,質素真係ok wor,比天龍要靚。

(以下為轉貼內容)

玩左一陣發現隻game其實都有有趣既地方同可玩之處,
例如 如果表情教到沮喪 ,行路時會變得垂頭喪氣. 如果教左快樂 行路就會好開心咁跳下跳下
或者打打下怪個陣會突然會有高等神仙出黎幫手打 如果你俾怪追住而行埋去d捕快身邊 d捕快會一招清晒d怪 好厲害
另外亦都有好似天龍八部咁可以坐「飛機」到其他地芳, 順便欣賞風景
仲有多人騎乘系統都幾有趣, 運氣好的話, 某些高等級玩家會載你一程, 坐順風車[[onion_32]]
而且紙娃娃系統做得唔錯, 有裝扮會好搞笑

發幾張game入面遊覽既相   

[[bao_36]]
回復

好好
我一定要玩之得
多謝你d圖
回復 支持 反對

為什麼我感到人物和景觀是成對比=.=
一個很用心- - 一個很無言= =
回復 支持 反對

真係好靚

期待佢出個陣 可以玩A_A
回復 支持 反對

D人樣好樣衰

D風景好樣令

勁大對比
回復 支持 反對

d風景好正@,@ 一定要玩玩!!!
回復 支持 反對

d風景好正@,@ 一定要玩玩!!!
lamkayin2008 發表於 30-1-2009 10:56

最慘係主角火星人般的樣子=.=
回復 支持 反對

風景就靚,不過d人物就怪怪地= =
回復 支持 反對

hahahahahha…頭o個幾幅,
係因為條友戴左個面具先係火星人樣je…
本身隻game一開始係唔會有得揀呢個樣嫁
回復 支持 反對

hahahahahha…頭o個幾幅,
係因為條友戴左個面具先係火星人樣je…
本身隻game一開始係唔會有得揀呢個樣嫁
芝士漢堡 發表於 30-1-2009 15:11

我都估到架啦= =不過我始終覺得D主角同D景好似唔MATCH

D人物好似細得濟咁,攪到好似半3D咁馬虎,整番正常少少比例好D= =

例如好似完美世界果種畫面我諗會好睇好多囉= =

唔知入面有冇得較番自己鐘意既視角呢?我唔想D人樣細成咁= =
回復 支持 反對