打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] { 可遇 不可求的 }`*,.

.....-.-....我唔覺喎....陰公

THANK YOU VERY MUCH

I MEAN ..WHO IS YOUR 相公 -O-?
Janelle`:3 發表於 10-2-2009 07:41

佢相公=本帥哥 -.-
回復 支持 反對

喔喔喔!!!!!!!冇我分既~3~ 又話自己影點知同其他人影
回復 支持 反對

welcome小婷xd
-_-.d bh..你都知我搵左幾耐喇囧
不過e+太多bh-.-想睇下用邊個好都好晒時間
-0-有少少粉紅色ga~.~漸變黎嘛
-.-........洛克人.....你都咁講t[]t"
有冇圖cap黎cc-0-..好有興趣睇下

Janelle`:3 發表於 9-2-2009 07:06

洛克人有好多系列都係打嬴隻BOSS, 然後就會取得該BOSS的武器
換上武器時鎧甲會變色...

本來諗住洛克人出左咁多代... 要搵張有哂幾色變身的圖話咁易啦 =.=...
點知- - 散圖就好多,百度搜到112頁.. 翻哂112頁黎睇...就係搵唔到....=.=
洛克人有初代系列.X系列,ROCKMAN ZERO系列. EXE系列 等等....
每個系列都會唔同樣...
但係覺得你張相似 ROCKMAN ZERO系列果D -.- (因為個頭)

最衰搵唔到相.. 搵左好耐先搵到張變身相, 但係係 流星洛克人 系列, 近1.2年出-.- 都未玩過..
同你張圖唔多似... 但係總之就會變色啦 -.-"""

.
回復 支持 反對

佢相公=本帥哥 -.-
小婷∮ 發表於 10-2-2009 10:45

-[]-oic!!!!!!!!!!
小婷快d po舊相><
喔喔喔!!!!!!!冇我分既~3~ 又話自己影點知同其他人影
﹢蠍〃° 發表於 10-2-2009 11:29

第1張係我自己影咖-_-..
影完同佢地影之嘛~_~
洛克人有好多系列都係打嬴隻BOSS, 然後就會取得該BOSS的武器
換上武器時鎧甲會變色...
本來諗住洛克人出左咁多代... 要搵張有哂幾色變身的圖話咁易啦 =.=...
點知- - 散圖就好多,百度搜到112頁.. 翻哂112頁黎睇...就係搵唔到....=.=
洛克人有初代系列.X系列,ROCKMAN ZERO系列. EXE系列 等等....
每個系列都會唔同樣...
但係覺得你張相似 ROCKMAN ZERO系列果D -.- (因為個頭)
最衰搵唔到相.. 搵左好耐先搵到張變身相, 但係係 流星洛克人 系列, 近1.2年出-.- 都未玩過..
同你張圖唔多似... 但係總之就會變色啦 -.-"""
發癲雞尾 發表於 10-2-2009 12:35

-.-.......複雜複雜`!!
112頁....-.- 真有心機啊;
我個張唔係變色ga /3\'
真係有晒4頂帽\3/!` 只不過係星夢轉1轉d色跟住當第2樣裝姐~.~
回復 支持 反對

姐糸冇我分啦又吾叫埋ME SADING
回復 支持 反對

真係有晒4頂帽\3/!` 只不過係星夢轉1轉d色跟住當第2 ...
Janelle`:3 發表於 10-2-2009 22:31

哦哦 o_o
其實rockman都係有幾套裝甲 @@v..
正確d黎講係變裝 -.-... 不過玩動作rockman系列都係禁個制就即刻變左...
所以有時都講左變色 ~_~|||

搜圖百度搜到唔少, 但係我估唔到112頁都冇game的capture係變裝的
不過聽住歌黎搵就唔麻煩了.. 時間好快過... -.-
反正都冇咩do...=.=
回復 支持 反對

姐糸冇我分啦又吾叫埋ME SADING
﹢蠍〃° 發表於 10-2-2009 23:08

..下次下次..下次大概可以 ~3~
哦哦 o_o
其實rockman都係有幾套裝甲 @@v..
正確d黎講係變裝 -.-... 不過玩動作rockman系列都係禁個制就即刻變左...
所以有時都講左變色 ~_~|||
搜圖百度搜到唔少, 但係我估唔到112頁都冇game的capture係變裝的
不過聽住歌黎搵就唔麻煩了.. 時間好快過... -.-
反正都冇咩do...=.=發癲雞尾 發表於 11-2-2009 13:14

oicoic-.-..原來如此
-.-都勁姐...我..睇bh睇25頁都睇左成日--_--
回復 支持 反對

-[]-oic!!!!!!!!!!
小婷快d po舊相><

第1張係我自己影咖-_-..
影完同佢地影之嘛~_~

真係有晒4頂帽\3/!` 只不過係星夢轉1轉d色跟住當第2 ...
Janelle`:3 發表於 10-2-2009 22:31

po咩舊相?@@
回復 支持 反對

po咩舊相?@@
小婷∮ 發表於 11-2-2009 23:26

-0-你之前唔係po過d舊相咖咩..好多張個個po呀
1係整多d 類似你banner既野-3-+
回復 支持 反對

-0-你之前唔係po過d舊相咖咩..好多張個個po呀
1係整多d 類似你banner既野-3-+
Janelle`:3 發表於 12-2-2009 07:07

有mood果陣先諗下開唔開
banner果d..整一張就覺得好靚 整多x張就會有比較
回復 支持 反對