查看: 2512|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 死謝皇上xD昆我5張點

今日我放點啦 條謝皇上xD話收bor 600m=1 跟住我咪放俾佢囉 佢話先點 我叫佢1張張黎 佢話佢部野lag 話咩4張俾1次 之後3張 咁之後又話咩5張之後2張 我都覺有d唔對路 但係勁等錢洗無計啦 講左5張之後又死ser喎 跟住佢on返就無再理我 del我fd 昆我5張點 晒我成$190 呢家都有d唔想玩星夢 記住放點唔好放俾謝皇上xD 一定昆你仲話自己有信譽,呢家個個都知佢昆人啦
相我唔識擺上黎 你想要密我jadelamlam
回復

你應該死都企硬
話1張點比一次錢丫ma
你己經讓左1步先點,又聽埋佢講幾張點先比一次錢~_~
回復 支持 反對

無計啦 得返6萬幾 佢又收600m bor咪放俾佢囉 點知係死昆狗
回復 支持 反對

下次放點就幫買吧=]包保唔會昆..
如果係要先點~就一張之後錢...一張一張黎=]
之前我收3張~都要先點後錢"但係1張1張黎=]
同埋你放點~佢lag~點解要你就佢比咁多張先...
回復 支持 反對

都話我都叫佢1張張黎(正路都1張張黎啦) 佢講大話話lag 我又等錢洗bor(買泰s-.-) 咁就俾人昆左 以後都係同人收星錢算 廢時俾人昆點
回復 支持 反對

呢家出左泰手~都未出泰上下= =
唔洗咁急下化"
回復 支持 反對

你知呢家ok成日唔入貨嫁啦 買定無壞
回復 支持 反對

收點搵我FunG〃° 雖然收係會平d:]

下次唔好貪心呀 一係電交 一手交一手-.-

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 請勿在此宣傳交易

查看全部評分

回復 支持 反對

收點搵我FunG〃° 雖然收係會平d:]

下次唔好貪心呀 一係電交 一手交一手-.-
°笨楓〥 發表於 12-2-2009 20:50

經過今次之後我會收星錢唔會收點(唔識入數),星錢40蚊有1km 點38蚊先得500-550m 多成倍喎- -仲有通常放星錢d人都有信譽d 唔會好似d昆點狗咁-_-
回復 支持 反對

4# 嘈嘈閉OoO 我放點都係放比嘈嘈閉OoO  佢唔會昆人的=]我係戀楓倫=)
回復 支持 反對