查看: 2413|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[分享+討論] evo無品新人王

話說我係果場好似係第一個合6lv既人 (阿玆鐵 囧)
合完之後我就去打4p啦... ( 4p都比我打都自爆
我一打佢 佢就立即開全頻話 2p合左阿玆鐵 31 2p 31 2p 咁樣
之後真係有人黎打我 (做架兩)
... 過左一陣 4p 送到我爆kills了
爆kills之後 我都有打過佢 (但係一打佢就木爆 ..
又過左一陣 我見佢咁多木 咪唔打佢lo 就去打其他人
之後 我真係估唔到 個4p會講: 29 2p 廢物 垃圾 鐵都打唔入400石既4lv奴? 你真係好29 淆底唔打我牙 等等果d野!!
(佢條友真係有病 我去打其他人都等於淆左佢?
(我心諗 佢冇木爆 佢收左皮好耐啦  e d叫用奴守鐵?(雙出+木爆)
仲有奴真係可以守好多6lv  咁姐係樂古有好多29? kaa (我都成日用奴守6lv兵啦 囧)
- 我爆kills死之後 個4p又係度扮勁 又話 送死左個2p (送死人 = 自己好勁? ) (仲有係我洗佢兵,唔係佢送兵 囧)
佢真係勁到 全場合晒6lv 得佢一個未合 (2個鐘)
囧 最後睇返個時間 原來佢 6分帝 ... 6分帝都玩成咁 11 佢真係太29了

到左最精彩既環節了 自己慢慢睇個4p點無品 orz

6分帝都冇用啦 咁無品.JPG (140.27 KB, 下載次數: 7)

6分帝都冇用啦 咁無品.JPG

回復

樓主 請看3p名 佢都話你係神手a_a
回復 支持 反對

回復 支持 反對

樓主 請看3p名 佢都話你係神手a_a
@_@新手 發表於 15-2-2009 11:02 AM

orz
『Nakuz』~神 發表於 15-2-2009 11:28 AM

多手 set下姐
回復 支持 反對

... 完來係佢
見過佢幾次 臭口仔黎XD
回復 支持 反對

... 完來係佢
見過佢幾次 臭口仔黎XD
『Nakuz』~神 發表於 15-2-2009 02:00 PM

佢真係不知所謂
成場係度勁扮串 囧
回復 支持 反對

有名你叫= =呢d一定係傻仔啦= =evo比人圍就玩lag無品到死= =上次我都比4個圍我都味講野佢比2個圍就玩lag?佢會唔會無品D
回復 支持 反對

我玩et比6個 / 以上先會勁嘈
4個圍我咪食佢LO= =

[[我一打佢 佢就立即開全頻話 2p合左阿玆鐵 31 2p 31 2p 咁樣
之後真係有人黎打我 (做架兩)]]
呢d係skill...先殺強者的戰術..正常吧..!

[[個4p會講: 29 2p 廢物 垃圾 鐵都打唔入400石既4lv奴? 你真係好29]]
奴點守鐵呢= =
我經常隨隨便便都爆哂佢d野仲入去爆塔= =
佢有人幫  /  有人攻你唔補兵另計
不過你攻唔死佢又好似真係....

[[我爆kills死之後 個4p又係度扮勁 又話 送死左個2p (送死人 = 自己好勁? ) (仲有係我洗佢兵,唔係佢送兵 囧)]]

明知自己高kills咪鬼洗兵了= = 囧
打塔ko佢咪算lo (光速閃-.-
回復 支持 反對

首先,我係未見過敢同我同場玩lag洗頻既人有好下場
見到呢d人,第一個圍佢先,2個打到佢話玩lag,
就叫3個,4個去打佢,任佢lag,
見親呢d人,我都同佢講,我都最高分,你lag到玩唔到我咪走玩第2場,反正我都當贏左,
我覺得d人見到佢話玩lag就唔打佢好硬膠lo
要贏點都要佢死家啦,佢唔死你點都贏唔到家,
係度玩野既人更加要即刻死,上次有個話玩lag,本身2圍1打佢唔死,
一嘈即刻叫齊5個圍死佢,愈拖時間愈蠢,佢lag到玩唔到咪ag當自己贏左lo
一係就打q死佢,等佢睇lo,一路睇一路玩lag冇意思盞佢悶
仲有鐵打奴韃可以用半隊打塔半隊洗兵咁玩,半隊x,圈半隊打建築物
佢雙出點送都唔夠忘不了您3出送兵勁啦掛,送神,送死人,真係摺埋
人地真係送神20分內送左2千kill
回復 支持 反對

其實條友lag果時有冇出龜
有既話我知佢點lag- -
回復 支持 反對