查看: 10030|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有冇人可以秒死地骨? (單練)

單人打死地 :

如果有..可以寫出來要幾LV用咩武器,S卡係咩..點加..用咩招,.用咩精0,有冇用符或者水果D..?

如果無, 可以寫幾攻用咩招合可以殺怪?嗎?S卡點加?
回復

可能有
70%商光+精醒(30%)=100%光
光弓+15 99JOB 全屬
用傳+9 85弓/3

99LV Alt+e ^^
回復 支持 反對

可能有
70%商光+精醒(30%)=100%光
光弓+15 99JOB 全屬
用傳+9 85弓/3

99LV Alt+e ^^
s20061119 發表於 19-2-2009 17:49

惡搞的請彈開^^(某內容)
基本上,弓手係冇咩可能單打死地,中煙都玩完^^,除非你肯用古古擋&爆水&用防煙盾(不過都一樣有機會中煙)

其實單打死地只有神聖才對,
神聖中煙冇事,回血技能(不過cd唔夠快- -'',1秒唔可以1次A_A)
最好當然係洗ser打了,廢事等怪出(通常打1區,出王果陣冇得洗了)
精靈當然係100%&光精了(精醒&商精70%)

我諗都係拖埋1堆,之後再放大絕吧

最好當然加埋攻水了(orz,攻水唔似女神果d咁,重登後仲有)

s卡加點,我諗都係全屬吧...
lv&卡越強越好了(可惜太高lv打死地都冇用)
回復 支持 反對

基本上,弓手係冇咩可能單打死地,中煙都玩完^^,除非你肯用古古擋&爆水&用防煙盾(不過都一樣有機會中煙)

神聖中煙冇事,回血技能(不過cd唔夠快- -'',1秒唔可以1次 ...
無名yes 發表於 19-2-2009 10:20

-o- 好多人都打人1死地   ,我都打過一次.
我係弓  其實一d都唔難 你拉住咁打 我唔信打唔倒-.-
個場全場打哂都係用左20支水 個時82lv 一場都有25% -.-(有女神)
回復 支持 反對

神聖中煙冇事,回血技能(不過cd唔夠快- -'',1秒唔可以1次 ...
無名yes 發表於 2009-2-19 06:20 PM

全屬唔係大晒架- -
要+返50攻到先至最高攻- -
回復 支持 反對

-o- 好多人都打人1死地   ,我都打過一次.
我係弓  其實一d都唔難 你拉住咁打 我唔信打唔倒-.-
個場全場打哂都係用左20支水 個時82lv 一場都有25% -.-(有女神) ...
c991019 發表於 19-2-2009 21:57

orz,打帶跑不就行了吧....
6xlv果d冇咩可能單打架喇- -(7x仲叫做可以,強卡即可)
回復 支持 反對

- -基本上古79+7弓上令盾
  帶高lv夢古 (帶埋寵守)
  70抗 食精醒  單拖冇咩問題
回復 支持 反對

去拿光弓食水米得!!!
回復 支持 反對

光弓+15 99job 70%光精 精醒 傳+9 85弓 + 再生盾
回復 支持 反對

好懷念跟一位火戰朋友洗ser打

再之前同一位神聖朋友洗ser打

無玩成年嚕
回復 支持 反對