打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家認為那個職業最強,而且為每個職業作出定位和平價。

王就間中打下....副本打得兩次!@@
回復

王就間中打下....副本打得兩次!@@
帥小餅 發表於 10-3-2009 18:25

-0-打咩王?
回復

咩王都打下lo!行過睇佢唔順咪打佢lo@@
回復

e+剌客垃圾左 聖騎有招+50%命中 打剌客唔會狂miss 我岩岩同果31哩剌客打 本人31lv 結果我仲有2千幾血 佢就死鬼左 剌客真係垃圾到死
回復

喱!!咁你試下去到40lv就知到咩見刺客喇!31lv刺客咩近攻戰都冇打飛機咩!@@
連近戰暈都冇你估真係靠miss率打死你咩!如果你唔順咪同我p埸lo!垃圾都不如!>3<
回復

好呀 同你係台灣打過呀 聖騎開招+50%命中+多12%命中 看下會唔會miss
回復

過黎香港lo!都就轉lo!你試下同40lv打喇!31lv一開始轉得2招近攻!你咁打有得打咩!硬膠仔!
回復

e+剌客垃圾左 聖騎有招+50%命中 打剌客唔會狂miss 我岩岩同果31哩剌客打 本人31lv 結果我仲有2千幾血 佢就死鬼左 剌客真係垃圾到死
charile 發表於 10-3-2009 20:38

我發覺你好有問題
1. 唔係剌  係刺(木弓)  連字都打錯就唔好咁寸咀!!!
2. 咩叫垃圾到死?  輸比你就係垃圾?
    你打得嬴60lv刺客?
    你最多只可以話「同lv刺客唔夠聖騎打」<-----以客氣d 同  客觀d既句子
3. 刺客唔係狂miss咁簡單  仲有隱形(潛行)
回復

佢以為佢+50%命中就好勁咁.....我地潛行簡岩時間先打睇你介有冇50%+???仲有刺客重要技戰潛40先學得你同隻31p仲要岩岩轉佢咩技都冇咁齊...我岩岩轉都係用射手技pk...因為太少近攻喇!
我承認今次改版聖騎係強左,而且我都覺得應該咁改,但係就係唔順你咁串咀講到聖騎無敵咁...!如果真係唔順可以同我p ga!我冇咩所為!
回復

佢以為佢+50%命中就好勁咁.....我地潛行簡岩時間先打睇你介有冇50%+???仲有刺客重要技戰潛40先學得你同隻31p仲要岩岩轉佢咩技都冇咁齊...我岩岩轉都係用射手技pk...因為太少近攻喇!
我承認今次改版聖騎係強左,而且我 ...
帥小餅 發表於 10-3-2009 22:06

仲有e家好少1p1
so好難比較-0-
同比較黎無咩意思
多數係多人pk
回復