打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] GM真情對白+送本人的命中

關閉 [複製鏈接]
笑死--GM咁都回你  好耶--
回復 支持 反對

超無聊

做GM  唔係俾你依類玩 / 笑嫁\

WASTE TIME

真情對話!!??
我淨係見到你O既真性格
回復 支持 反對

GM竟然仲可以可你講番正經事...算係咁了- -

本來我想他會禁你的
回復 支持 反對

回復2位樓主
我其實只糸想post個命中上黎姐~.~
見之前影左同gm串既相咪放上黎比大家睇
我就吾信呢度咁多位冇同gm串過^o^
串完之後完事 我多此一舉post上黎咁解姐^o^
如果我冇記錯既話 好似有條友令gm講晒粗口737
又冇記錯既話,好似好多人都讚佢咁bo ^o^ 咁呢d我諗應該比我無聊得多
吾通我要引到gm爆粗先叫吾無聊@@?
你可以話我炫耀d咩咩咩既^o^
不過無聊呢2個字咁wo~
試問你有冇無聊過?_?
你最叻咪就糸咩 罵戰.關post @o@
貼圖區有冇話吾比poat呢d野?_?
你吾比我改圖既^o^?

仲有個真情對話 糸我抄番之前條友個POST名咋^o^
回復 支持 反對

+多1句^O^
星夢出新野戈陣 遲遲都未出
有邊個吾糸GM頻度小爆佢丫^O^??
新SER一出左就冇左 有邊個冇小佢^O^??
神武要修 又有邊個小過佢^O^? 心照啦
你可以講冇既
把口生糸你度我冇權阻止你^O^

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

星夢出新野戈陣 遲遲都未出
有邊個吾糸GM頻度小爆佢丫^O^??
新SER一出左就冇左 有邊個冇小佢^O^??
神武要修 又有邊個小過佢^O^? 心照啦
你可以講冇既
把口生糸你度我冇權阻止你^O^

我冇.. = =
gm頻好少用...之前用只係因為卡點同埋個ac入唔到.
你唔信都冇所謂, 反正就係事實.

game master只不過係個遊戲管理員, 同大廈d看更一樣, 都只係一個值班的管理員...
神武要修理, 要出星神箱賺錢. 都唔到佢話事.. = =..
有邊隻game更新左野唔會出問題.. 你鬧唔鬧佢佢都要修架啦...

如果有時間做呢d野的話, 去做其他野仲好啦- -
回復 支持 反對

回樓主, 你不用這在意的- -
也不是真的罵你..
回復 支持 反對

我都好似冇話你有啵@.@
咁強調話比人知咩意思?.?
仲有我好似都冇話我小佢wo ^o^
你同番我講 有咩用?_? 呢個都糸事實too  信吾信由你^_^

+上我做咩 你有咩資格話我^o^?
隻手我既 我鐘意做咩都吾多關你事~.~
不過 把口都糸你既 你鐘意講我都糸阻可到你既><
回復 支持 反對

28# ﹢蠍〃°

我只係回覆你「有邊個冇小過佢^O^ 」 - . -"...
又係你自己咁講= =
並唔係我自己走埋去對號入座...

你自己都識講隻手係你度... 個口係我度..
樂古又係討論區.... 回個POST冇問題吧 ~" ~..
回復 支持 反對

請注意討論氣氛
回復 支持 反對