查看: 17978|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請看看2ooofun的高傲態度

以下是他們會長發的文章內容 (圖片附件中),在封測事件中2ooofun公會叫GM殺玩家一事後 (引用內容中),現在又發這一篇自似高高在上的文章,本人實在很看不順眼2ooofun的做法,所以本人已經連絡了多個公會玩乾坤貪狼,請各位將要玩太極的樂古朋友考慮一下轉去乾坤玩,把公會也轉到乾坤開,封測資料將會Del,所以不用擔心說封測時公會已經開了在太極

- 由好早之前
- 我們[天*璽]公會的部份會員
- 已經覺得[義仟紛]幾位會員/會長與香港尋仙的幾位gm是認識的..
- 攬用身位gm權力
- 我是內側的玩家,,
- 由內側開始那一刻已經開始玩,,
- 不叫做最快升到10lv轉城的一個
- 但亦不會是最慢,,
- 轉了城後亦第一時間成立[天*璽]
- 成立的時候[義仟紛]已有6位會員
- 應該是一開始運用gm權力飛去開幫掛-.-(第一個攬用權力的事)
- 另外有成立公會的玩家也知道,,幫會只能有30人,,
- 要擴充幫會人數上限就要用"仙玉道具"家族印記
- 但內側又何來入點-.-明顯是利用gm權力整出黎(第二個攬用權力的事)
- 經過昨天多輪活動及gm的公告後
- 有玩o既玩家都知路易斯安娜,神仙爺爺,孫婆婆等人都是gm
- 由其孫婆婆利用gm權力升至高lv再在活動中亂殺除[義仟紛]公會外的人(第三個攬用權力的事)
- 最後是[義仟紛]公會的幾位會員擁有的lv+金錢數量與正常玩家不相符(第四個攬用權力的事)

回復

講真玩onlinegame殺人係其中一個好玩既元素,封測o者,唔使緊張喎,take it easy!

p.s. 本人非2000分公會既人,亦未過玩尋仙!
回復 支持 反對

紅豆成日連樂古既會員都幫!
你算吧啦!
我係機戰都有受過佢因惠...佢仲教我玩
回復 支持 反對

JSN唔係好多時都同紅豆同一個SER搞2KF同樂古聯盟公會咖咩?
有事佢都會第一個企出黎幫手咖喎 -.-
封測個時我都有密下紅豆問野...佢都會答我
回復 支持 反對

JSN唔係好多時都同紅豆同一個SER搞2KF同樂古聯盟公會咖咩?
cr5297 發表於 10-3-2009 15:18

喔, 係咩? 佢起遊戲入面扮哂識野所以先教吧? 點解我起2ooofun pm佢問野又無回既? 擺版主架子嗎?

話說3樓那位會不會是2ooofun公會的某某來幫講說話呢?
回復 支持 反對

cr5297 發表於 10-3-2009 15:18

係, 可能真係你所講咁...JSN好多時都同紅豆同一個SER搞2KF同樂古聯盟公會, 但係就封測事件黎睇, 2ooofun已有好多會員不滿佢地既做法, 所以我才來樂古發貼希望各位一起玩乾坤的, 當然2ooofun也有同樣的文章...

紅豆開公會文章時 (1樓附件圖片中那段...), 感覺就好似講緊我地係這個陣型中最強的, 封測我地都係領先過人地...公測一樣係我地帶頭, 就像高高在上, 太高傲的說話, 另外就是剛說的有回你們問題, 但我在2ooofun pm問佢野卻無答...好似擺版主架子咁...呢2樣我就最不滿佢
回復 支持 反對

喔, 係咩? 佢起遊戲入面扮哂識野所以先教吧? 點解我起2ooofun pm佢問野又無回既? 擺版主架子嗎?

話說3樓那位會不會是2ooofun公會的某某來幫講說話呢? ...
大忽忽 發表於 10-3-2009 16:51

扮野...唔覺喎
佢仲鬧做乜JSN唔教我...哈哈...但我都無入公會,因為我係星期日先玩
依到係樂古係問我係咪2kf d人...你都幾搞笑
不如唔好話你唔夠2KF D人講想挑撥離間樂古同2KF仲好啦
年中唔少你依D人

係, 可能真係你所講咁...JSN好多時都同紅豆同一個SER搞2KF同樂古聯盟公會, 但係就封測事件黎睇, 2ooofun已有好多會員不滿佢地既做法, 所以我才來樂古發貼希望各位一起玩乾坤的, 當然2ooofun也有同樣的文章...

紅豆開公會文章時 (1樓附件圖片中那段...), 感覺就好似講緊我地係這個陣型中最強的, 封測我地都係領先過人地...公測一樣係我地帶頭, 就像高高在上, 太高傲的說話, 另外就是剛說的有回你們問題, 但我在2ooofun pm問佢野卻無答...好似擺版主架子咁...呢2樣我就最不滿佢
大忽忽 發表於 10-3-2009 16:54

你講不滿黎黎去去都係得幾條友...但覺得2KF公會出黎解釋件事解釋得好清楚
個唔知天乜公會每講一個問題,2KF都可以答得出咩事
相反個天乜就只有鬧人同埋黎黎去去都係講個幾味
同埋你都同個天乜公會D人一樣咁鬼小氣
可能人地唔得閒答你就話人擺版主架子...
咁都可以用黎不滿...
最搞笑係不滿佢有版主架子而黎到樂古嘈...
唔好挑撥離間我地兩個壇D人啦

同埋有自信既人先會講得出依D說話
如果做一個大公會會長都唔可以帶出自信...何來成為一個大公會
佢地最快40級又係事實...咁只會聯想到你就係天乜公會個D人
同埋你地眼紅...
唉...
打機者...仲要係封測...做乜搞到咁
回復 支持 反對

扮野...唔覺喎
佢仲鬧做乜JSN唔教我...哈哈...但我都無入公會,因為我係星期日先玩
不如唔好話你唔夠2KF D人講想挑撥離間樂古同2KF仲好啦
年中唔少你依D人

你講不滿黎黎 ...
ky22548 發表於 10-3-2009 17:10

依到係樂古係問我係咪2kf d人...你都幾搞笑 <- 我有2ooofun會員同樂古會員, 難度你就唔可以有嗎? 你都幾搞笑先岩

唔係挑撥囉, 我只係比意見樂古同2ooofun既人一齊去玩乾坤, 你如果係幫2ooofun既你大可以唔好回覆, 有必要幫要出面嗎? 我也不想引起罵戰被鎖post, 要不要轉乾坤都是大家自己來決定

2ooofun總是藉口多多, 天璽那件事中有提到2ooofun突然變很強很多錢, 紅豆有回覆過話係因為為左封測而定既, 為左封測試野, 但係有人就回覆話, 點解唔可以將商城野, 多倍經驗都放出黎比所有封測玩家試呢? 這都是其中問題之一, 還有其他問題, 我都唔可以全部講哂出黎, 不竟矛盾既問題太多...就自己用腦去想想吧

就算唔洗閒回, 大可以講唔得閒住, 又或者遲d回, 但問題係佢無回過

貼多張你睇下佢地幾串, 幾高傲, 這樣也要幫到出面我也沒說話

回復 支持 反對

大忽忽 發表於 10-3-2009 17:38

我淨係見到...你...好唔抵得 =_________=""""
其實商城既野可以開放俾玩家玩就最好啦~
但我見佢個商城同台版係一樣 (我有玩台版...連價錢都一樣)
我估係未整好之類...所以無開放? (台幣同港幣對gash既對率都唔同...九成係連結返台版...根本就未ready)
橙仔連生存任務都無開
應該係收埋左D野?
商城唔開放黎試我又覺得無乜野...
畢竟佢就算開左商城,D野都唔可以帶落去公測
咁個d測試人員試完又唔會多左d乜野
反正係一個刪檔既測試
我依然係見到...你好酸 orz

係2kf食花生的人 樂古才是老家(嘆)
回復 支持 反對

各有各玩 唔洗理會
回復 支持 反對