查看: 2856|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 3.10 ]限量400件「霸者海盜帽」上場!!

唔知又要幾點呢._.        
03.10 ]限量400件「霸者海盜帽」上場!!

大家好^^
之前的海盜變身器令大家可以化身威風凜凜的海盜,但大家是否發現缺少了點海盜船長必需有的裝備?沒有錯,就是一頂「霸者海盜帽」了!

偌大的骷髏標誌印在船長帽上,無論哪個角度看都非常搶眼。作為霸者裝備能力當然不容忽視喔!

霸者海盜帽
裝備等級﹕90
裝備能力﹕生命上限+1000、魔力上限+1000、物攻+322、物防+536、魔攻+312、魔防+526、命中+150、迴避+150。

星夢百貨的「海盜頭飾寶盒」將會於 11/3 維護後推出,快為你的海盜套裝添置一頂帽吧!

回復

加得唔係好多攻...."
不過整頭黎講d能力值都算ok既....
如果攻同魔攻+多d就更加好!
回復 支持 反對

襯返套海set都幾靚(佢好似無講呢頂帽要幾點-.-)~想問聖殿頭定呢個勁?.?
回復 支持 反對

可能gm整海紋第2擊@_@
回復 支持 反對

聖殿天鷹戰盔
具有特殊效能,被技能攻擊時,可以減少10%的傷害!
裝備等級﹕90
生命上限+1000,魔力上限+1000,物攻+428,物防+430,魔攻+428,魔防+410,命中+100,迴避+200
聖殿頭....同新出呢個差唔多...
新海盜同比聖殿頭高物防同魔防,命中同迴取至一個平均數
唯一可以比較既就係...聖殿頭有多一種特殊效果....
唔知大家又點睇呢@@
回復 支持 反對

如果海頭有埋效果 聖鷹要去睇聖經了-.-
回復 支持 反對

前幾日見人放聖頭1e-.-都係收呢個算
回復 支持 反對

呢個少左-10%傷害 -.-
其他能力其實都拉埋黎計同聖殿冇太大分別..=.=
回復 支持 反對

次次出勁裝 能力同之前接近完全一樣(倉翼/奧翼)一個有特殊 一個+40幸 一個高防 一個高攻

仲要次次90lv ,今次同聖頭差唔多 能力又差唔多 但e次無特殊 但就襯番海s

有能力改左,好似有少少令人覺得勁左咁,咁樣好吸引人買點~.~
回復 支持 反對

次次出勁裝 能力同之前接近完全一樣(倉翼/奧翼)一個有特殊 一個+40幸 一個高防 一個高攻

仲要次次90lv ,今次同聖頭差唔多 能力又差唔多 但e次無特殊 但就襯番海s

有能力改左,好似有少少令人覺得勁左咁,咁樣好 ...
夜月朽 發表於 10-3-2009 22:11

極端....一係高防 一係高攻- -...
出完鋼紋屈攻之後 出泰set黎屈防 ...
呢家衣家頭都算ok啦._. 買硬~
回復 支持 反對