打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問一下有誰知道New World Order的資料!(已加入51區資料!)

美國想統治世界係無咩野可能
其他國家+美國居民都會反抗
而且要攻打中法意俄呢D國家佢打勝一個國家都唔夠兵力再打第二個國家
最後美國只會得不償失
加上打外星人更荒謬
連外星人居住地方都唔知/去唔到攻打人啦
真係睇得星戰多咩
回復 支持 反對

你可以話你吾知外星人居住地方系邊,,,
但系你吾可以話美國政府吾知佢地住系邊...
畢竟~~他們隱瞞的東西實在太多太多.....
回復 支持 反對

美國有很多事情隱瞞是事實,但New World Order是真是假有待考證!
網友說:這位朋友,搞new world order 實際不用太多錢, 反而無錢便搞成,若果有一日obama話無錢命令全球駐守世界各地美軍撤退回老美,你試想像世界會成點ne?假設駐南韓美軍撤退,北韓會進攻南韓,又假設駐台灣和日本美軍撤退,會變成點ne?中國會否放棄三通進攻台灣和日本ne?駐中東和依拉克美軍撤退,肯定血流成河,各方極端宗教組織大屠殺;這個game首先製造混亂,先放有毒證券,再狂印美金令世界經濟不隱,上下一心撤軍製造混亂,再找下一個籍口維護世界和平!!
回復 支持 反對

美國有很多事情隱瞞是事實,但New World Order是真是假有待考證!
網友說:這位朋友,搞new world order 實際不用太多錢, 反而無錢便搞成,若果有一日obama話無錢命令全球駐守世界各地美軍撤退回老美,你試想像世界會成點 ...
滅絕仔 發表於 20-3-2009 17:47

如果真是不幸被美國玩殘
但美國的行為令好多人反感 到時有幾多人唔反抗
可想而知 答案都好簡單
回復 支持 反對

如果真是不幸被美國玩殘
但美國的行為令好多人反感 到時有幾多人唔反抗
可想而知 答案都好簡單
Y•Kuen 發表於 21-3-2009 08:58

放心,美國不會把資料給別人知道...
回復 支持 反對

咁後面歐美既秘密政府係咩人呢   呢點我反而想知       奧巴馬?   軍方人員?     我覺得有可能係外星人
因為依家美國上空下下都見到ufo     可能d外星人一早有同美國通訊    仲有美國其實依家以經有能力使用ufo既科技,但美國一直都吾公外
回復 支持 反對

如果大家有看Zeitgeist系列的影片,會知道很多...強烈推薦大家看,因為這影片太好了!
回復 支持 反對

美國人本來就非常好戰
0係20世紀美國係出兵出得最多既國家
回復 支持 反對