查看: 14511|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴

01.你的身份:8p
02.被告名稱: INVINCE [樂古] ; 唯一 [AOC]
03.IP:219.79.164.247
04.控罪: 打打下亂踢人
05.遊戲過程: 呢個場係自選文明既兵堡
                          之後選啦... 文明可以睇下圖
                          正常都係一開波ko 2p蒙
                           6p再封3p 我封1p
                             之後我封緊1p果陣 佢走出黎[正常]
                               之後射射下佢 我再派多2隊去封佢
                                d兵【入緊】.... 之後佢即時踢人 踢完先講拉兵 [我想講咩料..nakuz拉人講全禁冇講禁拉 一向都唔當禁拉 而且我都冇拉兵] 之後我就影左幾張相 因為冇記錄檔..
06.罪証:如下

回復

就當我話全禁 冇話明禁拉 但MAP個到都寫明係 禁拉

當時你封我, 我派隻遊睇見1隊多, 我2隊行出黎, 無問題

之後你時個得1隊, 你退回射, 之後有隊6P入, 6P盾你, 唔叫拉

但係6P全隊死哂個時 你前隊退後回射 之後後面再補多隊射, 甘唔叫拉?

補充:

你所講兵係【入緊】, 係冇錯

但係【入緊】係指後隊 你前隊係退後回射

如果我有錯, 我都只是T了你才說你拉兵, 但你被T, 你都知咩事
回復 支持 反對

你前隊退後回射 之後後面再補多隊射, 甘唔叫拉?

即係後面有隊上緊黎
正常人都唔會比隊兵你白白殺
我梗係拎多d馬車入去
前面d馬車唔行去後面咪死哂lo

仲有 6p全隊死哂唔關我事
       我前面果隊退後打 亦唔關我後面有隊兵入緊既事
咁點會叫拉

唔通永世唔可以退後打?
唔洗集兵既咩?
回復 支持 反對

3# 衰仔包@阿鋒

只係一個問題:
前隊兵退後回射唔叫拉?

6p全隊死哂我冇話關你事 只係強調個時你係冇盾情況下後退再回射

唔係唔可以退後打,只係個場係禁拉 你退後回射就叫拉,
集兵唔係唔可以 但係禁拉時你唔可以退後回射 之後話因為係集兵所以甘

左邊點解冇得計?兵堡同樂古版兵堡都有可拉/禁拉,,唔該去睇清楚再講
回復 支持 反對

其實踢果個係真系有d問題..
唔係你話踢就踢.好似好唔負責任咁.
至少都要講聲或者同佢聲明.
警告都有一次掛?
可能踢果個只系睇錯或者其他野.
咁就hurt到人.並讓人認為你沒品.
回復 支持 反對

4# INVINCE
前隊兵退後打就係拉兵...?
請問你玩左幾耐兵堡呢

冇盾回射同有盾回射根本冇分別

你所謂既【唔係唔可以退後打,只係個場係禁拉 你退後回射就叫拉,
集兵唔係唔可以 但係禁拉時你唔可以退後回射 之後話因為係集兵所以甘】

即係遠距攻兵永遠都唔可以退後打
只可以企定定比你殺到夠

我d兵唔行去後面點先可以集到兵呢...
我想講岩岩果條河都唔係城既範圍
咁你都拉我唔少wo
回復 支持 反對

其實拉既定義係咪姐系(講錯唔好話我)只想問下.
[有一隊兵企左係到,某p無啦啦搵隻兵引走曬我d兵.再成隊沖上去殺.]
回復 支持 反對

咁你果d叫引兵= =
回復 支持 反對

拉兵同引兵無咩分別囉
只不過拉係引緊果陣射多幾下
回復 支持 反對

我咪就係引兵LO= =
我退後果陣都冇射佢
回復 支持 反對