收起左側

《樂古Nakuzx彩虹冒險》『眾生懷彩の影圖回憶活動』

快到2011年啦,我諗我都唔可以再等,因為我都頹廢左三年,
至彩虹冒險倒閉左果陣時,我心諗,有咩可能呀,無啦啦點解會咁架,開頭我真係唔信,以為係封測咁簡單
誰知,我進入樂古裹面,你地一個二個同我一樣都起左疑心,相信,玩左咁多年彩左冒險,大家既心都係一樣
(,會唔會真係.......) 大家既心果然一樣,因此大家都係知音人,諗既野都不出大家諗既野,
在2008年7月倒閉,
我知,我有眼睇既,彩虹玩家,幾千個,黎左樂古到,我好欣賞每一位樓主的做法,
十分偉大,但係我既心情導致讀書成績一落千丈,
我有一次發言係樂古到架,(拳王∞洛奇)
成績問題,家人關係不和,搞到電腦冇得開2年多啦
我今次番黎,係想完成我既夢想(彩虹冒險)沒什麼不可能的2010年再度創造鬼跡)
你地都知,我既做法,難聽D,低能,ON ON地,
冇辦法,2008年最後一次商議,你地之後都冇再發表過
唔通坐係到 等人地喂你食咩
心情固然人人有不同,激昂,低落,頹廢,不同既心情 我都試過
冇錯,你地都一樣,有段時間,任何人都會忘記彩虹冒險既存在,
我都會,有時真係好想再創高昂,...........................
我既夢想真係好簡單,你地既回應,唔知道可唔可以再做((彩虹冒險)沒什麼不可能的2010年再度創造鬼跡))
彩虹ac:拳王∞洛奇
樂古ac:拳王x洛奇
沒什麼不可能的,有可能的不是從口而來,而是從手而來,做人如彩虹,彩虹如成長,成長中也有彩虹
我的心聲:
    我的心情也沒什麼偉大的,如未能講出來,終屈成苦,
果日放學一如既住.番到屋企都係咁,鞋都未除就開電腦,好多野都估唔到既
就係,正在封測???連續幾日,出左事啦,冇理由會咁
到樂古,我諗你地都係,........................
未確實係唔係倒閉時,有d人話咩台灣打風,地震等,..........
我既心情見到你地咁講都好 d
e+知道你地咁講都係唔想搞大姐,
等自己都好過d
真正倒閉既時侯,桌面既彩虹冒險我都仲未刪除,因為我知道彩虹玩家你地一定有咩辦法
誰知,直到e+,每一日我既心聲我蓄住蓄住,
五年級,岩岩先玩彩虹冒險,on居居咁日日放學都係玩
唔識玩到識,低裝玩到勁裝.
不知不覺,彩虹冒險都離開我地幾年啦
人地話(三歲定8十),彩虹冒險.........................
即使彩虹冒險可以係我面前從頭再黎.我既心都唔會變
開頭玩既時候,覺得呢隻game太難玩,點知咪好快又上手
玩緊果幾年,我的確成長左,彩虹冒險係我地另一個家庭,一個童真,可爰的世界,彩虹冒險每一個角色
我地就好似同佢地一齊,簡單一句,好開心,彩虹冒險真係一個好好,好好既online
我都知全港百分之95都覺得彩虹好無聊,
其餘既5%就我地彩虹鬥士,可以玩埋一齊,就己經係知音人啦,每次諗番去個心好酸.冇得形容
好多野我都記得,
風女CS..係風場對住河玩,一係用 弓一係用杖,
有 D人好9架,見人就快死,沖過去秒.
不過都係一件好好既事
無限擒王,熱門焦點.9得黎有D人玩LAG機,...........
點都好,都係一個大家庭
交流裹面,我睇到好多人招募家庭成員等,以後就互相稱呼,
以前好唔好既就係香港人成日同台灣人嘈,包括我啦.............
不過E+彩虹倒閉又係台灣人對我地港人道歉,我地港人有時都幾慚愧下架.
諗起以前,我地港人成日罵台灣人咩台狗,,,
但係都可以感受到個溫暖
E+有時望下個電腦,彩虹都冇埋,我唔知點呀
就係一個協議,我地一個二個都冇得玩呀,都唔知點解冇人出黎接應彩虹,
我知彩虹係超少人玩,但係我地港人同台灣人  都係人姐,我地大家立場一樣
呢場仗我地輸得好慘........
可以有彩虹既,咩ONLINE都冇用,我銘記於心
井唔係裝999既問題,唔係點數既問題.只係多年感情既問題
家下中4啦,風風雨雨都平啦.由低裝玩到999.
記得我親手合過土弓7
其他都係用卡收
每次一開彩虹,就好似帶有童年既FEEL好既ONLINE
每日望下自己既裝都夠滿足,我既朋友都多不勝數,E+都唔見晒啦
所以幫人定幫自己都好
我有個朋友叫(你係幽靈),你地可唔可以幫我搵下佢,同佢咁多年感情,忘不了的
我的FACEBOOK.HokYinJeff
yahoomail:jeff1c30@yahoo.com.hk
樂古ID:拳王x洛奇
彩虹IDyu986yu)/(拳王∞洛奇)
回復 支持 反對

樂古帳號:james232
    台彩角色:jamestracy
    我的心聲:我玩彩虹果陣雖然只系個小二學生
                   旦係我一直陪彩虹陪到我小五小六
                   當我系小五小六既時候我先很買點
                   旦一切已經太遲啦   彩虹汁左   我
                   喊左   我未用過高角   未用高金卡
                   依咖好懷念我既999火裝999風裝
                   666水裝666土裝   我試過男扮女
                   去做人情侶   我想同rose1995講
                   對唔住丫   我又試過用666水裝去
                   同人換666風裝我果陣好開心真心
                   我系彩虹入面識左好多friend可能
                   我唔記得你地叫咩   旦我好記得有
                   個成日用水男有個成日用火男旦我
                   只會用女角   因為太勁啦女角   唔
                   知你地既經歷又系點呢?!?!   = ]
    影圖回憶:換過太多次電腦d相冇晒   好想喊
回復 支持 反對

樂古帳號::24456509
台彩角色:神。武者  顏色黨入面既紅色 不管我是廢柴 Ui001 好多好多既ac都唔記得曬..
影圖回憶:洗機無哂
我好掛住昔日既團友 朋友;我真係好後悔當時做左昆狗.對唔住啊比我昆過既人.....
以前係中頻 諗住可以好似我阿哥咁勁點知... 不過都唔緊要^_^ 因為仲搵得番兩個戰友
好記得當時佢教我玩火男屈劍尖 呃防 依隻game 真係我玩過最好玩既game 每次見到你地
係到留言都好想喊;(
回復 支持 反對

ccccccccccccccc
回復 支持 反對

ccccccccccc
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

樂古帳號:︴悠遊※
台彩角色:︴悠遊※....本人是第一期玩家,不過我經常開新AC玩....而呢個AC係玩得最耐
我的心聲:D圖年齡係....火隱隱者時期...至到....更新左"星月"以上既Lv之後既短短時間.....而王者之路或之前既圖我唔見晒....

唔知以前台彩的高手們.....有冇玩韓彩呢...如果有玩...記得找我喔!!...我韓彩個ID係kannazuki...
大空翼.....查洛.....superyam......暗雲之雷...美斯....夢幻小神偷.....幻滅......啤.....喵子....舒夫....星淚......格鬥星.....
名字不能盡錄........你地去晒邊=_=????
影圖回憶:看下圖...部份照片
...按圖放大..有部份圖片失真..

唔知有冇人買過呢隻碟呢^_^......上面上面

各位去睇下第62#帖......好有歷史價值.......
回復 支持 反對

gd !!!!!!!!!!!!!! :)
回復 支持 反對

什麼原因韓代理商唔比香港代理彩虹冒險-_-?
回復 支持 反對

fgsadsadd
回復 支持 反對