收起左側

《樂古Nakuzx彩虹冒險》『眾生懷彩の影圖回憶活動』

始終都未開返..
回復 支持 反對

睇一睇...

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
宇智波鼬 -1 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

路過的,但都留下言
我果時玩台彩,都無諗過會汁左(果d我記得有好多卡同勁裝,sad)
之後都無再接觸到彩虹冒險(無玩韓彩)
估唔到上nakuz會見番彩虹冒險e個game既名,見到d圖都諗起唔少回憶
雖然我知都無咩可能開番台彩,係e個game既回憶會一直放係我心入面
回復 支持 反對

CCCCCCCCCCCCCCCCCC

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

掛機

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

多謝大大無私分享

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

超期待佢開返既1日..類似既game都唔夠真正既彩虹!!!
回復 支持 反對

最後發表都上年12月, 唔知有無人見到
樂古帳號:〝§雪●
台彩角色:(原始) 黑暗的魔鬼 (後期) ζFly﹉羽κ  /  ﹢愚×〃 (三個)
我的心聲:呢隻GAME真係無得輸, 我轉過其他ONLINE GAME最多玩到半年(好似係) 個名叫彩虹島, 因為貪佢有彩虹呢兩隻字。不過彩虹冒險呢隻GAME玩到我有病, 日玩夜玩, 晚晚凌晨都唔訓, 諗起都傻傻地, 但都值得。以前一ON 就係去做生意交易, 無聊時踢下足球同用新水女躲雪球, 最多時間用於傾計. 好似有999裝架, 而且比人昆左水杖7, 果個人仲要我一齊去昆人先肯比番我(SOSAD)
影圖回憶:係USB到(BTW有無人唔小心CAP圖CAP到我啊? 好懷念, 因為我CAP 既圖無我自己... 得2張添仲要)
入過公會:我剩係記得輕舞飛揚, 但我以前D舊帖有寫..
「多謝 SK同佢公會所有人 葡萄同佢公會所有人 築夢天使同佢公會所有人 仲有我的外傳... 」

另外我想尋親:(其實我唔記得晒, 但我睇番舊帖見到D人, 咦原來好熟口面)
小依
kit06(原來係樓主)
見狗就殺
天狗○春華●
淫狗
0o紫搖o0
lflf9319
chanwingfai
bennny
劉小白 (台灣人應該找不到此POST吧?)
葡萄 (他也是台灣人)
棄愛影
醉金沙
築夢天使
︴絕望 |
︴絕望 | 鈴
呀文
賭聖
〝傲世風塵〞
道雷師

===

好耐無見
回復 支持 反對

樂古帳號:yin320
台彩角色:聽聽﹏然 (好似係咁掛~符號唔記得LU~
台彩工會: 曾經係足球神經刀既成員之一
我的心聲: 依然好想玩番彩虹~我知有韓彩..但...好怕唔識字...如果有伴一齊玩就可以既...同埋我真係好鍾意彩虹既踢足球~真係好正!!!!!所有相都冇晒啦,,都咁多年...好正常= =""""對唔住    BTW,,,,真係好_鍾意玩彩虹!!!!玩法好多元化~!!!!確係一流!
現時實況: 玩緊DIABLO2  已經上班族~比較少對電腦! 但都會打機!
LAST:好想玩番彩虹冒險
回復 支持 反對