打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論]樂古玩家的質素真的愈來愈差

其實Day合法,鳳忍丸合理,反而不動翼不停推上這帖,極度離題,不停針對一些小事做作。
可見他是在不停騙分,單單這帖子,他已發了很多次文章了。
台灣人說的老子沒有其他意思,和「我」差不多。
AK-47的說話十分有理,不過我也要在這發表意見。
我不是台灣人,但我也以客觀角度看這件事。
回復 支持 反對

81# h000123 佢地冇回我都冇,咁你又係到推?如果你係客觀就唔好再回,本來沉左落去又比你拉番上來?你咩心態?我只係幫小DAY姐,我認我係有針對但你睇番前面係唔係佢人身攻擊先。
回復 支持 反對

哈哈
好多人都以為樓主係台灣人
不過
樓主絕對係香港人
仲係超哥後人

唔信?
去聊廣睇睇啦
link在此
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3663452&extra=page%3D1

仲有出面佢居然話bam=ban
笑大我個口
===================================
正題
小day講到明你俾人叫左幾十次都唔轉返
t你
好明顯冇錯
第二次佢都已經道左歉
點解仲要嘈?

如果小day冇道歉就係佢錯
不過而家好明顯係你錯
回復 支持 反對

wow,終於睇哂d post,睇埋83#
樓主0n9 到極點....
比人踢咁7 ge事咪post出泥啦
又唔係係game入面比人踢
係game room比人踢又咩咁出奇
小事化大,唔知話你29定0n9好
扮哂台灣人,又成語又台語
以為自己好有見地
我都見過類似樓主呢類人
日日只識得係電腦面前
係d forum度挑罵戰
又係講埋哂d台語又成語書面語
扮哂蟹咁
真人出到泥就0n99咁 唔識講野
呢d  0 n9,中毒太深......
醫番都哂藥費
回復 支持 反對

膠人亂up- -" 小day 踢人有佢既理由嫁啦@.@
鬼你開頭29先咩
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

用口語講野威d[: o)]?由頭到尾無透露過我咩國籍囉(?)

乜都無做過就俾人踢左[sosad]小弟弟你邊忽睇到我29[: o)]?
鳳忍丸 發表於 3-7-2009 21:21

好精彩的討論!    [[bao_36]]

其實一開始無人話你29

係你E+ ge態度令人覺得你29

====================

就重溫下先!

“離題者滾,挑起罵戰者滾,糟糕的也滾->
門在這,請”

人地罵你係佢錯

但你都要態度好d

之後你ge回復都好無禮貌,又人身攻擊,又一面好有知識ge樣罵人

之後你又請請聲叫人請

你係客,場主係主

係你入人場,仲要人請

之後你又好自大咁回復

“這是室長看到我大名怕怕才做出的事情”

好似你d咁ge人,唔怕就奇...

“ 哈哈,你說的話還真好笑呢
場主開場就有權力選擇和哪些玩家一起玩
那為什麼遊戲開始後就失去了這個權力? ”

“我根本無講去第二度?如果遊戲開始前可以任踢人,咁點解開始後就唔可以踢?”

邊個話game開始後失去權力?

有d地圖就算開始後都有踢人功能(令果位玩家輸、全部野全減,無法玩)

唔點解自製地圖,唔會玩

請唔好自以是

之後你又不停回復無禮貌、人身攻擊、又一面好有知識ge樣罵人

“來告我吧,如果你覺得你有合理理由,本人無任歡迎”

其實呢件事可以3 post完

1# 講事件(已發生)

2# 本人道歉(已發生)

3# 自己回應,而完結事件(未變生

而你就係不停罵人

就算有人罵你,都因為自己在1#的態度而做成

總結:要告你入,好簡單...

“連樂古的基本結構也未了解的話,請勿再丟自己臉了
我不想跟你吵,你把主題扯得愈來愈遠了”

1.請勿再丟自己臉了             同自己講左先

2.你把主題扯得愈來愈遠了    同自己講左先

自己2樣做晒咪話人...

之後你又不停回復無禮貌、人身攻擊、又一面好有知識ge樣罵人

“放棄吧,咀炮輸了就來人身攻擊,小心給其他杖義會員投訴”

呢句入面果個人係你...

之後你又比人罵到無野講....

我回復一次

其實呢件事可以3 post完

1# 講事件(已發生)

2# 本人道歉(已發生)

3# 自己回應,而完結事件(未變生

而你就係不停罵人!!

就算有人罵你,都因為自己在1#的態度而做成

請你先自我檢討,再去罵人!!!
回復 支持 反對

87# 88k
你即管去告佢啦
佢既回覆根本沒錯...
如果要告版塊內既違規行為
可以到站務區>投訴
最後個post會被關
而唔會扣分或禁言

如果係指#1沒禮貌既話
所有回覆更加唔應該用沒禮貌態度
其實所有既回覆
只不過會被別人認為樂古玩家無品