打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 兵堡 1P係5p到出田..... 算唔算冇品

依嫁講6r定兵堡呢? 小弟弟你想同人討論咩話題呢請問? 依嫁講緊兵堡你又拎個6r出黎托呀? 你不如想清楚小小想討論d咩再同人吹喇 好嗎?  唔好成日係到牛頭唔搭馬咀好嗎? ...
《十二仔》 發表於 15-5-2009 19:26

ok ok you win ok?~~
你勁曬你叻曬你無敵ok??~~
不過我好想同你單挑0.0~~
難得你咁串~~
其實,我都係講出個事實,
唔係我唔知,係你唔知囉,...仲好意思叫我試。
roymen135 發表於 15-5-2009 19:43

ok之前係我錯(bug田係可以起野)~~
不過bug田應該係用黎令佢d自己走去打田~~
不過塞位又真係唔算無品~~
應該只算係戰術= =~~
回復 支持 反對

ok之前係我錯(bug田係可以起野)~~
不過bug田應該係用黎令佢d自己走去打田~~
不過塞位又真係唔算無品~~
應該只算係戰術= =~~ ...
kaikai1 發表於 15-5-2009 23:25 [/quote]
其實,最主要係,佢無BUG田,你最多只可以話佢想姦田OR種田,
佢咁做,無咩無品可言,因為個P5一樣起到野。
我主要係想講出,你以為起唔到野,同你講BUG田係錯的
回復 支持 反對

燒左佢個田咪起到囉...
但係姦田 e個行為真係no good~
回復 支持 反對

bug什麼東東呢請問..有得村就可以起野喇..人地起咩又點呢..人地起得既野你都可以起咖..人地識係你個城入面起田 ..係人地聰明定你係29呢?  有冇品好個人的..你覺得冇品佢就一定冇品咖喇..唔需要解釋咁多咖 小朋友  比 ...
《十二仔》 發表於 15-5-2009 18:29

首先   我唔係俾人打果個
但係打剩一個玩家, 仲玩田的話

田唔同, 兵唔會走去打果d田
要自己禁先打一塊
所以..... 有冇品....你話呢
回復 支持 反對

回13樓
佢d田味起過 燒唔到喎- -
回復 支持 反對

其實這是觀點與角度的問題.
1p會認為:起田不是犯規的行為,且可以有利於自己
                而封吉位,他會認為吉太強,封著不能出也益於自身.
5p(或隊友)會說:怎能這樣阻礙別人用村?你玩哂啦~
                      我咁難先守到出吉,你竟然封著佢!?

我個人認為起田這做法不太理智,如果對方被攻至快死(例:得番兩座堡死頂)
   這個時候才起田,比較顯得沒那麼"串".
  而阻吉我認為沒大不了,就像攻人也會封馬位阻馬
回復 支持 反對

你覺得你小朋友好多lo~~
你試下6ar 比人bug田~~
你一定爽yy~~
係人都知道bug田無品ga la~~
pto都唔比bug田啦~~
同埋人地比人3打1~~
你試下比人3打1~~
睇你有無咁多時間bug返人地田~~
香港有你ed人~~
真係.......... ...
kaikai1 發表於 15-5-2009 10:58

我想講,綠亞果種bug田唔同呢種bug田囉
回復 支持 反對

4# kaikai1 唔知就返屋企啦傻仔
回復 支持 反對

大家唔好曬氣= =個版冇版主下年都唔會理,又佢沉落去啦。
回復 支持 反對

樓主先係新手 田bug 係咩都唔知 就話人用田BUG
回復 支持 反對